468
«Не дивлячись на те, що я не шукав. . . ?
Веб-сайт Я вирішив поділитися з вами ліричне відображення на що дійсно формує характер дитини.
В той час як я не шукав, я бачив, що:
- Прикріпіть свій малюнок магнітом до холодильника, тому я відразу хотів зробити ще один.
- Ви закрили бездомний кошеня, Потім я зрозумів, що тварини повинні лікуватися любов'ю і турботою.й
- Ви зробили мій улюблений торт особливо для мене, так що я дізнався, що є багато сенсу в маленькі речі.
- Я зрозумів, що люди повинні подбати один одному.
- На допомогу людям, які потребують щось.Я дізнався, що якщо у вас є час і гроші, ви повинні допомогти тим, хто не знає.й
- Я зрозумів, що кожна людина повинна подбати про все, що він має і дорого йому.
- Якщо ви відчуєте себе поганим, ви будете тримати свою роботу, і я дізнався, що відповідальність.
- Якщо ви не змогли зберегти сльози.Я усвідомлю, що в житті є сумність і біль, і що крім нормально.й
- Ви ніколи не зупинитеся на мене, і я хотів жити до ваших очікувань і зробити вас гордістю.
Я не шукаю, я дізнався про вас. Я взяв приклад з вас і спробував стати таким же. У спинці моєї душі, маленький дорослий сатин і сказав собі: «Дар батьків, дякую за все я бачив, коли ви думали, що я не шукаю! й
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)