Щоб знайти ціль в житті, потрібно запитати про них 15 питань

Інтернет-магазин Розумне зловживання скомпільована інструкція з пошуку великої мети в житті. Редактори сайту дуже багато, і ми вирішили його публікувати.Кожна людина рано чи пізно запитує себе питання: що це його правда? Що він повинен знати, що він не жив у вайн?

Звичайно, я розумію, що всі люди різні, і кожен думає про це самостійно. Я за багато, багато людей, мої висновки збігаються з власною реальністю.

Покажіть, що ваші цілі в житті завжди зміняться. Це нормально. Ви не можете планувати життя до останнього дня. Справді кажучи, речі в житті зазвичай змінюються набагато швидше, ніж ми помітили.

Тому, вам потрібна мета не для життя, але за кілька років. Ось 15 питань, які допоможуть вам знайти її.

1,1 км Що дає мені енергії? Заходи, які доводять вас ближче до мети, збагачують вас. Так само ми не хочемо, щоб наші енергії вийшли далеко. Дивитися ваше тіло і розум. Якщо ви відчуєте втомлені роки, то вам потрібні нові точки для життя.

2. Важливі і приємні речі можна вміло поєднувати. Ви повинні бути чіткими про те, що важливо для вас і що важливо для вашої сім'ї, ваших батьків, ваших друзів або ваших босів. Чим більше ви робите для себе і не для інших, тим вам буде. Вам буде легше подолати перешкоди по дорозі.

3. У Час, коли ви приймаєте душ, може бути найбільш приємним для всього дня. Це нормально, тому що він загальний практично для всіх. Подумайте про те, що ви зазвичай думаєте про те, коли ви робите ранкові процедури. Новий проект Сім'я Подорожі?

Вам обов'язково потрібно думати про це. Якщо що-небудь встановити пріоритети по-різному.

4. У Що мені запитати? Чи запитують людей про те, що? Що можна говорити про експерта? Відповідь на це питання про те, де ви можете бути корисними для світу.

5. Умань Що ви йдете в сім'ї? Що ви йдете? Які історії ви можете розповісти про ваш партнер і які теми ви зазвичай розповідаєте про ваш батько? Ви впевнені, що більшість людей, які ви встановили тон розмови?

6. Жнівень Що робити у вільний час від роботи, сім'ї та хобі? Ваші дії вказують на правильні пріоритети.

7. Про нас Що я прочитав про не пізно? Чи є вони книги або статті в Інтернеті? Професійні або розважальні матеріали? Відповісти на це питання і ви дізнаєтеся, що ви дійсно зацікавлені в.

8. У Які мрії я маю? Сонце те, що відбувається в підсвідомому. Побачити значення в сні, але без езотеричної мудрості.

9. Навігація Коли і за яких обставин я відчував себе найживим останнім часом? У нас!

10. Чи часто збігаються мої інтереси і мої здібності? Який страх дитини я все ще повинен подолати? 11. Що робити, якщо гроші не потрібні мені? 12. Що робити, якщо я не 100% зацікавлений в тому, що інші люди думають про мене? Після того, як у вас є багато грошей, ваш єдиний ліміт є громадською думкою. Що робити, якщо немає обмежень? Якщо ви були абсолютно безкоштовними і можете зробити все, що життя буде жити?

13.00 р. Що потрібно мені? Що найважливіший елемент у вашому повсякденному житті? Яка діяльність дасть вам глибоке почуття задоволеності? Це речі, які перемістили вас до певної мети. Чи не ви зрозуміли ще?

14. Які навички можна змішати разом, щоб зробити результати цікавими для інших? Як знайти свій стиль і створити свій ідеальний продукт? Підібравши декілька ключових навичок. Стів Джобс був крутим бізнесменом, оскільки він міг об'єднати два генії: математику і гуманітарні науки, технолог і рекламодавець, інженер і розповіді.

Ви пам'ятаєте історію бейсбола, який вдало поєднував спорт і статистику? В цілому з'ясуйте, що зробити суміш – це буде сенс вашої роботи, і можливо життя.

15.00 р. Якщо ви отримали можливість розповісти про себе трохи, але тільки в двох вироках, що б вони були? Я пишу себе цим питанням регулярно. За кілька місяців, протягом багатьох років. Я думаю, що ваш сучасний стиль більш важливий для вашої особистої історії. Позбутися від тягару минулого. Не хвилюйтеся про майбутнє, вона подбає про себе. Подумайте про те, хто ви і що важливо для вас зараз.

Успіхів знайти щось називається життям.

Просте тестування, що визначає Ваш психоемоційний стан в даний момент

Türkçe, English, Українська...