Ця картина була прийнята 38 років тому. Не вдалося уявити долю цієї дівчини.

Часто буває, що люди, з якими ви не бачили протягом десятиліть і навіть не знали, як розвивалися долі, з'являються на шляху життя. Історія, що сталося в Аманді Скарпенати, більше схожа на сюжет деяких драматичних фільмів, ніж реальність. Зараз кожен знає її як 38-річний життєрадісний, сяючий красу з Нью-Йорка. Однак мало хто здогадує про те, що вона повинна пройти через життя і що сюрприз чекав її після багатьох років.

У січні 1977 року мало Аманди було три місяці. Дівчина постраждала тяжкими опіками від випарника домашньої пари, і вона була миттєво прийнята до дитячого відділення Медичного центру «Альбані» в Нью-Йорку. Лікарі зробили все, щоб врятувати малюка.

Серед медичних працівників був жінка, до якої Аманда кидає своє життя. У лікарні з’явилася звичайна медсестра. Ці старі чорні і білі фотографії є єдиним нагадуванням про дні, коли Аманда була на межі смерті.

У зв'язку з сильними опіками обличчя Аманди була сильно спотворена, тому однолітки часто гасали і жартували з нею. Коли дівчина прийшла додому в сльозах з іншої антетики інших дітей, вона вибрала ці фото і подивилась на них годинами. Справжня любов і ніжність, з якою молода гарна медсестра молодої дитини, дав Аманду силу рухатися вперед і не звертати увагу на зловмисників. Після того, як ви повинні мати величезне серце, щоб лікувати дитину з такою турботою!

«Я постійно лікував як дитину, бо я все не збирався опіками. Я не знаю, що вона була.

Ця картина була прийнята 38 років тому. Не вдалося уявити долю цієї дівчини. р.

Коли Аманда перетворилася 38, вона вирішила знайти медсестра з фото. Для цього жінка використовувала веб-сайт у світі. Після публікації цих чорно-білих фото на своїй сторінці Facebook вона попросила всіх своїх друзів поділитися ними на новинах, щоб прискорити пошук. Аманда коротко описав історію ніг і закликав громадськості відповісти, якщо хтось знає що-небудь про компасіонатну медсестра.

Результати пошуку не довгалися. Один чоловік визнав свого колишнього колеги в тому, що молода дівчина. Так виявилося, що ім'я бажали Су (Сусан) Бергер. Тоді була невелика річ...

У тому ж місці відбулося довгоочікувана зустріч між медсестрам та екс-клієнтом - на Медичному центрі Альбані в Нью-Йорку після 38 років! Amanda і Sue не можуть допомогти, але крі, коли вони побачили один одного.

«Я пам'ятаю цей маленький пацієнт, як це», - говорить Судан Бергер. Вона була особливою, так тихою і мирною, не схожою на інших дітей, які нещодавно працювали.

На зустрічі Аманда поділилася з Сусаном дивовижними спогадами про те, як просто дивитись на фото, повні ніжності, була життєдіяльною для неї в морі пам'яті та верблюдії. "Ви навіть не знаєте, як ви допомогло мені все своє життя", - жінка, яка була безглуздою, 38 років тому прийнята в сльозах.

Тепер обличчя Аманди досить прийнятно - допомогло численні пластичні операції. Проте вона ніколи не забуде, що дав їй силу, щоб закінчити всі ці роки. Вона вдячна медсестри за негарячу доброту і співчуття, яке, на жаль, не всі шоу.

: