Жіноча життєрадісність: постійно скаржаться, що у чоловіків немає.
Жінки не сором'язливі: вони піднімуть своїх синів як дівчат.
Результат логічний. Я висловлюю думки про це.
виховання хлопчика слід обробити батьком. З народження. Ваше народження, не народження сина. Освіта в сім'ї не є моральною освітою. Хлопець копіює візерунок своєї батьківської поведінки, не його слів. Ви хочете, щоб ваш син був схожим на ваш чоловік? Що я маю на увазі термін "люда"? Це досить домашня концепція.
Чоловік повинен бути міцним. Що означає? Взяти рішення та приймати відповідальність за рішення. Питання для батьків: Чи навчається ваша дитина приймати рішення та приймати відповідальність за них?
Здійснити рішення та приймати відповідальність- дві сторони однакової монети. Свобода з одного боку. Обмеження свободи з іншим. Приклад:
Чоловік приймає рішення, але жінка несе відповідальність за них. Це не людина, син мама. Людина.
Чоловік не приймає рішень, але відповідальний за них. Не чоловік. Це каблук. Людина.
Свобода починається з самопідготовки.«Східний донор, який говорить: «Кели пити воду вперше, тому що вони не мають рук». Чоловіки п'ють другий, тому що вони не терплять. Жінки останнього пити. й
У своїй батьківській схемі схема відрізняється: «Кращий для моєї матері». Бо вона дівчина. Тоді кішка, бо він безпорадний і залежний від нас. А потім ви і мене. Ми люди.
В якому віці дитина стає чоловіком?З того моменту я зрозумів себе як людину. Психологи знають, що вік. Три роки. Я, мама. Три роки. Він з цього віку, який ви повинні постійно зануритися в сина: «Ви людина!» Саме з цього віку необхідно навчити його нормальним чоловічим словом «добрий».
На жаль, це слово перетворилося в свого роду боджеймана в психологічному середовищі - "добрий". Багато психологів пов'язують з нейротичними реакціями.
Алас, але це факт: багато «Я хочу, і не дбаю!» призводять до розвитку соціопатічної особистості. Ви побачите багато чоловіків, які не можуть змусити себе до будь-якої дії.
Чоловік повинен. Увімкнути. Подолати себе. Дізнайтеся, щоб бути неправильним. Щоб бути ніжним. Щоб бути ірде. Будьте різними. Ви можете відповісти на ваші слова.
Чоловік повинен бути в змозі. Необхідно негайно лікувати дитину від моменту народження чоловіка. Коли дитина кричить в руках, досить породити його і поговорити з ним: «У тебе чоловіка?» Що ви хочете? Ви розумієте, що в цей момент ви не даєте йому монтаж, але самі? Чи ви збираєтеся лікувати його як рівний і дорослий? Я. Дитина повинна лікуватися як дорослим. Це не означає, що ви не повинні грати з ним, не пробачте своїх помилок, не не завадили йому, не посміхатися на нього.
Дитина може бути неправильною. Він досліджує світ навколо нього і досліджує її межі. Чи знаєте ви, чому чоловіки люблять дітей? Тому що чоловіки просувають кордони світу. Чоловік повинен бути тривожним. Він рушійної сили людства. Жінка є силою збереження, якщо що-небудь.
Ви не можете покарати дитину на помилки. Вони потребують фіксації. Хім. Сама. Незалежно. Але за допомогою вашої допомоги і інструкцій. Ілюстрація всього цього. Я одружився кілька років тому. І мав я музин. Я не змусив його. Що слід назвати його? 7 років.
З початку я взяв позицію альфа-чоловічого в пачці. Я окреслюв межі поведінки:
- Ваш номер - Ваш номер. У вас є бос, ви очищаєте власний будинок, ви мене з собою.
- Мама дівчина. Чим більше ми допомагаємо їй, тим більше задоволена вона і тим менше рояків і граней.
- Ви закрутили, відповіли мене.
- Ви можете зробити це самостійно.
- В першу чергу захисник сім'ї.
- І не забувайте. Ми разом.
- Чи є проблема? Так є її розчин.
Спочатку захопив мене. Я знаю чому. Мій улюблений тато був просто навколо. Припустимо, деякі дивний хлопець. В першу чергу ми похилимо один одному. Два чоловіків в пачці. Слабкий контакт. Ми змагаємось один одному. І ми ще змагаємось. Приз - посмішка від мами. Не просто посмішка. Більш поцілунки гуги. З тих пір, як найважчий покарання для нього є моє слово: "Мама буде дуже upset."
Я мав сцену з мамою один раз. Я бачу. Наскільки настала. "Чи ви бачите, що відбувається, коли ви боляче вашої матері? й
Поставте коту. кішка - найкращий інструмент для розвитку кінетики у хлопчика. І кінетика є основою сексуальності. Слово «тренування на котах» більш актуально, ніж вічно. Залізо котів сприяє розвитку здатності прасувати і прасувати жінок в майбутньому.
- Діалєш! Чистий Я їздив на велосипеді?
- Ви вирішуєте чоловіка.
- Я хлопчик...
до Тоді ви не можете! Чоловіки можуть і хлопчики не можуть.
Відхилений шифон. За 5 хвилин:
- Діалєш! Я збираюся на велосипеді!
Зайдіть його. Про нас
до Чи можете ви допомогти мені отримати велосипед?
до Це легко. Чи можете ви допомогти мені здійснити?
- Так!
- Приходьте!
Або, наприклад:
- Міша! Завтра ми йдемо на кіно, потім стріляти в діапазоні зйомки. Ви з нами?
до Який фільм?
- Для дорослих. Брестська фортеця називається.
до Чи можете ви стріляти спочатку, а потім ви піти в кіно і я піти додому? (Я мав би грати комп'ютер.)
- Ноп. Перший фільм Потім стріляти. Це моє рішення. Я заряджу.
Ліворуч думати. Зареєструватися
- Я погоджуюсь.
П. С.І ми називаємо його Дядько Миша.
П.П.С.Я. Інколи. Тоді уроки не закінчуються, після чого кошти, надані на сніданок, будуть проводитися на автомобілях. Він принесе два. Цей мобільний телефон буде забутий в домашніх умовах. Це футбол. Він має право на помилки. Це також обов'язок виправити ці помилки. Він буде рости, і буде більше помилок. І відповідальність збільшиться, звичайно.
П.П.П.С.Що про власний батько? Нормально. Дядько Михайло Михайлович проводить ніч з п'ятниці до понеділка на батьківщині. Він живе з сестрою 3 роки. Що ж ми говоримо з батьками про освіту.
Посилання:У нас є людина, що росте в домашніх умовах. Він 10. Я зателефоную йому, "Маш, зробіть яйце для мами на обід!" Я ще зайнятий!
А ти? У вас є людина, що росте в домашніх умовах?
Автор: Олексій Івакін
Фото: tumblr
Веб-сайт: http://littlehuman.tumblr.com/post/95751413631/96