Герої «Пригоди Петрова та Васечкіна» 30 років

«Пригоди Петрова та Васечкіна, Ординарні та Неймовірні» вперше показані на телебаченні 1984 року. Веселий музичний фільм про двох друзів-школярів, тому різні, але незрівняні - німбл і няки Васечкін і Увальня Петров - став одним з найбільш улюблених серед радянських дітей. І Маша, дівчина ангелічної краси і важкого персонажа, ідеально підходить для мільйонів хлопчиків.

Веб-сайт Згадує улюблений фільм, йде через старі фотографії і дізнається, що сталося з улюбленими акторами сьогодні.

Егор Дружинін як Petya Vasechkin

Сьогодні Егор Дружинін – відомий хореограф, учасник журі та ментор телевізійного шоу «Дансінг». «День я часто чую визнання від старших жінок, що Васечкін був їх дитинства любов. Чому ніхто не сказав мені, коли я був дитиною? Я навіть не маю в школі, актор сказав в інтерв'ю.

Дмитро Барков - Вася Петров

Дімітрі від дієвої сім'ї. Закінчив акторський факультет LGITMIK, але його кар’єра в кінофільмі не виконувала, хоча актор іноді зірки в серіалі. Тепер навчає кіноарту у дитячій кіношколі. Дочка була названа Маша - на честь Маша з фільму. «Маша Старцева назавжди залишиться для нас колективним образом дівчини. Це щось дуже дорого, говорить Дмитро.

Інга Ільм як Маша Старцев

р.

Закінчила театральну виставу, грала в театрі, пізніше стала телеведучою. Згодом актриса вирішила кинути свою професійну кар’єру і стати істориком, вивчення художньої культури Росії XVIII століття. Ясон, який народився в шлюбі з Ірландським директором Gerard Michael McCarthy.

Гус Олександр Варакін

Доля Госу - Олександр Варакін - був трагічним. Як підліток, він продовжував діяти в фільмах і Yeralasha, але в 90-ті роки він став учасником злочину і в 2002 році загинув з наркозагою.

Недільна пара Єгора Дружиніна та Дмитра Баркова були друзями в дитинстві, до фільму та ще друзі.

Вони також мають теплі зв'язки з Inga Ilm.

Фото з набору

З режисером Володимиром Аленіковим.

Джерело: Kinocomedy, вівторок

Сайт: www.wday.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное