742
Якщо у відносинах є зберігати секрет, ви не повинні бути в цьому зв'язку.
р.
Regina Brett є американський письменник, двічі лауреат премії Pulitzer, який відомий своїми статтями з відбиттями на життя. І вона знає, що вона йде. Упродовж свого життя Regina постраждав багато: за 18 років вона підняла дитину, на 41 вона виграла грудний рак, вдалося досягти успіху і зробити блискучу кар'єру, і тільки в 45 вона познайомила свою справжню любов.
Веб-сайт Забезпечує авторський список порад та причин щодо відносин.
У моєму житті, близько 20 до 40 років, коли люди прийшли через мене, як сухарі через гуску. Я був насправді знайомства того ж чоловіка, тільки назва змінилася.
Я тільки розумію, коли мені потрібна психологічна допомога після відносин з кимось. Здавалося, що молодий мужчин, який підійшов до мене на роботі, був тремтий з бажанням познайомитися з мною. За три місяці вона буквально переплетена навколо мене. І тільки коли я був готовий довірити і видалити мій захист, він сказав, що він не міг піти з мене на вихідні, тому що його fiancée приїжджає до міста. Хто прийде?
Історія мого життя. Чому я повторю її знову і знову? Ніч я сказав, що я не хочу бачити його, я кинувся і кинувся до Всесвіту. Чому я завжди привертаю недоступних чоловіків? ?
Всесвіт сказав: "Чому ти боїться безкоштовно."й
терапевт, який загострив свої найяскравіші та найглибші рани, дав мені базові правила знайомства. Початкові літери складають слово "Стоп.? Вона бажала мене тримати 4 речі в свідомості, і перший є найважливішим.
Секрет.й Чи буде твоя любов? Якщо ваші стосунки будуть зберігати секрети, вам не потрібно, щоб відносини.
Травма.й Чи болить це ставлення до вас або ваших дітей?
Відчуттяй Чи є ви тільки знайомства, щоб уникнути болючих почуттів і почуттів? Чи є це взаємозв'язок?
Неймовірнийй Це з'єднання порожній, немає догляду і відданості?
Він був чудовим стартовим пунктом. Я зроблю свій список порад щодо відносин:
Сайт: www.soulpost.ru
Regina Brett є американський письменник, двічі лауреат премії Pulitzer, який відомий своїми статтями з відбиттями на життя. І вона знає, що вона йде. Упродовж свого життя Regina постраждав багато: за 18 років вона підняла дитину, на 41 вона виграла грудний рак, вдалося досягти успіху і зробити блискучу кар'єру, і тільки в 45 вона познайомила свою справжню любов.
Веб-сайт Забезпечує авторський список порад та причин щодо відносин.
У моєму житті, близько 20 до 40 років, коли люди прийшли через мене, як сухарі через гуску. Я був насправді знайомства того ж чоловіка, тільки назва змінилася.
Я тільки розумію, коли мені потрібна психологічна допомога після відносин з кимось. Здавалося, що молодий мужчин, який підійшов до мене на роботі, був тремтий з бажанням познайомитися з мною. За три місяці вона буквально переплетена навколо мене. І тільки коли я був готовий довірити і видалити мій захист, він сказав, що він не міг піти з мене на вихідні, тому що його fiancée приїжджає до міста. Хто прийде?
Історія мого життя. Чому я повторю її знову і знову? Ніч я сказав, що я не хочу бачити його, я кинувся і кинувся до Всесвіту. Чому я завжди привертаю недоступних чоловіків? ?
Всесвіт сказав: "Чому ти боїться безкоштовно."й
терапевт, який загострив свої найяскравіші та найглибші рани, дав мені базові правила знайомства. Початкові літери складають слово "Стоп.? Вона бажала мене тримати 4 речі в свідомості, і перший є найважливішим.
Секрет.й Чи буде твоя любов? Якщо ваші стосунки будуть зберігати секрети, вам не потрібно, щоб відносини.
Травма.й Чи болить це ставлення до вас або ваших дітей?
Відчуттяй Чи є ви тільки знайомства, щоб уникнути болючих почуттів і почуттів? Чи є це взаємозв'язок?
Неймовірнийй Це з'єднання порожній, немає догляду і відданості?
Він був чудовим стартовим пунктом. Я зроблю свій список порад щодо відносин:
- Залишайтеся на сайті безкоштовно! До них відносяться геї, ченці, ті, хто живе, де ви не хочете поселитися, одружений, зайнятий, і ті, хто боїться розповісти іншим, вони знайомляться з вами, щоб не покарати інших дівчат.
- Не секрети. Мій чоловік обдурив на другу протягом років. Не було роману, це був спосіб життя. У той же час вони пройшли сімейну терапію, «робоча на взаєминах». Чоловік оволодів прояву життєздатної участі в класах, ніколи не згадав іншого, але один день він був спійманий червоним, і це був кінець шлюбу. Ще один друг шахти повернеться до одруженого чоловіка і знову, сподіваючись, що він залишить сім'ю і здивує її. Я тримаю чоловіка, яка обманює дружину, ви зберете чоловіка, який обманює дружину. Те ж саме правило відноситься до сильної статі. Якщо ваша дівчина не говорить вашу сестру, мати, подруги, або ex, що вона знайомства ви, забути її. Не бути секретним аеродромом або гарніром для інших. Якщо вона не може бути чесним і зберігає тиху про ваше з'єднання, опустіть її. Що ви хочете, ваф або відносини?
- Посуд залежності. Якщо людина звикла до алкоголю, азартних ігор, кінних перегонів, тріщин, лотерей, сексу, роботи і так далі, то він не доступний. Поведінка вашої внутрішньої потреби знайти і зацікавити закручене душу. Якщо ви обираєте ті, які потрібно повернутись до життя, запитайте себе чому. Якщо ви думаєте, що ви можете зберегти його або її, подумайте знову. Першим етапом будь-якої 12-ї програми є визнання вашої безповоротності.
- Прийміть часовий кандидат. Що б ви не були, використовуйте 100%. Про мене, але я був занадто релігійним. Чи можливо це? Він хоче, щоб я вірю більше в Його і менше в Богу? Якість мені цінувала найважчішим для нього. Я не хочу бути з ким-небудь, хто переносить мене. Я хочу, хто його цінує.
- Скажіть світ, який ви хочете з супутника. Але поясніть його першим. Зверніть увагу, що кожен хуск: висота, вага, дохід - залиште його все позаду і не пам'ятаєте його знову. В тиші твоєї душі, зайдіть в глибини і попросіть, «Що я хочу?» Зробіть список. В кінці напишіть, «Це чи щось краще». Потім викласти щось в коробку і забути його.
- Не подивіться на обгортку. Загортання, в якому подарунок упаковується, зазвичай не дає ідеї, що всередині. Іноді краще контенту. Іноді кращі подарунки дарують без обгортань. Не знижка невеликої, приварної або круглої сторони, teddy bear-like men. Перед тим як виключити їх з переліку претендентів з п'ятилетовим локшиною «вирізати», ретельно продумайте про те, що ви дійсно хочете. Не подивіться на хорошу людину з ніжним серцем, шукаючи на прохолодному мачо з кубиками преса. Ніжне серце міцне, ніж рельєфні м'язи. Поставити будь-яку жінку понад 40.
- Поліпшити себе. Якщо хтось показує. Переможете будь-яку можливість зробити нові друзі, познайомитися з новими людьми, піти на пригоду. Живіть життя снів, не шукайте чоловіка або жінки вашої мрії. Як тільки ви перестаєте гасити метелика, вона буде акуратно нащадуватися на плечі.
- Замість пошуку тільки одного, Будьте єдиним для себе.й Відкрийте для себе найкращий, найсвіжіші, найавторитетніші. Будьте привабливими для себе. У світі є хтось. Якщо ви намагаєтеся перетворювати себе в іншу людину, ваша людина може не зацікавити, тому що вона шукає жінку, яку ви просто зупинилися.
Сайт: www.soulpost.ru