8 фактів про шлюб, шлюб і любов очима дітей

Редактори Сайту згадали, як в дитинстві вони загадували над тими ж тонкощами дорослих відносин. І як ми можемо бачити з цієї колекції, без трохи творчості ви не зможете зрозуміти! 1. «Прийміть, коли ви йдете, щоб отримати дівчину, щоб піти з нею, і ви не подаруєте їй повернутися до батьків». Ярик, 6 років

«Коли люди люблять один одного, вони поцілунають весь час. Але потім вони втомилися поцілунок, і що вони роблять? Тоді вони маррі. Даша, 8 років

2,2 км Як вибрати чоловіка або дружину? «Я повинен любити те ж саме, що ви робите. Наприклад, вам подобається футбол, і ваша дружина переконана, що будинок завжди має чіпси і що робити. Алик, 9 років.

Мама каже, що я познайомлюся з розумним і добрим хлопцем. Але я, ймовірно, просто підбираю найвищий з блакитними очима. Мілана, 7 років

3. У Кращий вік для весілля? «Про 75». Коли ви старий, ви можете зупинити роботу і лягти в ліжку весь час і любити один одному. Аня, 8 років

«Я роблю свій день і шукаю дружину». Микита, 5 років

4. У Що робити, якщо дата нудна? " Далі зателефонуйте іншому хлопчику. Я ніколи не нудьгувати, навіть коли Антоша грає роботи на дому. Це, мабуть, просто любов... Аріна, 6 років.

«Я відкинувся і приховує під ліжком. І я зателефоную на телевізор, щоб розповісти їм, що я був мертвим. Гордій, 9 років

5. Умань Коли я можу почати поцілунки? «Ви не можете поцікавити дівчину до тих пір, поки ви втратили гроші на кільце. Мені ще потрібно 20 рублів. Арсенія, 7 років

«Особливо не поцікавити в громадському житті. Якщо хтось бачить його, ви можете стояти всі мультфільми в кутку. Але якщо ніхто не дивився, я поцікав досить хлопчик. Довгий час. Настя, 6 років

6. Жнівень Як зустрічають батьки? «Дуже були разом. А потім ми зустрілися в музеї. Богдан, 6 років

«У коледжі мій батько запросив маму, щоб допомогти йому з домашньою роботою. Мами погодилися, а потім з'ясували, що Дад був набагато смартером, ніж він схильний бути. Женья, 7 років

7. Про нас Секрет щасливої сім'ї Ви повинні розповісти про свою дружину, що вона красива, навіть якщо вранці вона, здається, що були укуслені бджілами. Міша, 8 років

«Мої мами ділиться своєю їжею, але вона не просить її». Таня, 6 років

8. У Чи краще бути єдиним або одруженим? «Для дівчат одно, для хлопчиків одружених. Вони потребують когось, щоб очищати після них. Ірландська, 6 років

«Я отримав головний біль. Я дитина. Це занадто рано для мене, щоб думати про це. Ілля, вік 9.

через fit4brain.com/9859