Мама назавжди Loses її дитина через Facebook mistake Будьте пильними!

Інтернет і соціальні медіа можуть бути як благословення, так і запобіжником. Ця мати, ім'я якого не буде зазначена в статті, дізнався це з її гіркого досвіду. "Біттер" - це м'яке слово. Кожен повинен прочитати цю статтю і зробити відповідні висновки. Від цього залежить благополуччя наших дітей.

Уявіть, що сидять на нашому улюбленому Facebook і отримайте другу запит від незнайомця. З кимось не знаєш. Ви не маєте сумнівів про прийняття заявки, адже фото профілю є для вас. І чому б не? Хто піклується? Що, після всього, може статися...

У будь-який час я взяв його і забули його. Наскільки важливі речі, які дійсно варто думати. Ваша донька, наприклад. Ви так пишаєте її, тому що дитина збирається на перший рік! Дівчина готує до цього дня, намагаючись на всіх сортах нарядів, нові шкільні уніформи, і ви, не втомилися, сплести її косички, тиснення луків на них. Коли все готове, ви постанете фото вашої дочки на контакті і Facebook. У нижній частині ви вказали, що день! Я не можу вірити, що мій маленький дівчина виріс, як це! Далі ви зв'язаєте шкільну адресу на посаду. Пара натискає. Але наслідки про те, щоб перетворити життя в нічний час.

, Україна

Негайний незнайомець, який ви нещодавно додали, як друг зберігає фото вашої дівчини на свій комп'ютер, надсилаючи його на інші "міцні незнайомці". й

І він описує цю картину, як це:

«Сучасні товари – дівчина з шести років. Коричневі очі, хвилясті волосся. Хай. Це $50,000.

Ви ніколи не знаєте. Навіть якщо ви хочете. Після того, як ви йдете в школу з дочкою, ви не знайдете її там. Ви будете панікувати, ви будете виконувати всі викладачі, ви сльозите телефони, ви будете викликати поліцію. Зроби все, щоб знову захопити дитину.

Пам'ятайте, що попередження Знижуйте всі запити друзів. Не займайте дитячі фотографії. Мистерські незнайомці знайдуть їх. І повірити мене, пологів і педофілів навряд чи пробуджують падіння людства.

Будь-ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Допомога запобігати трагедії.