20 Wisdom Facts Про наше життя від Gabriel García Marquez

Ми любимо його за те, що його твори, похилого в міфах і таємниціх, хочемо знову читати і знову. Він розповів про казок свого чарівного світу, в якому люди знають, як любити і жити в реальному житті. Навіть у війні і під час чуми.Веб-сайт Публілікації іконових котирування Маркє з творів та інтерв’ю, які варто пам’ятати.

• Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите.
  • Люди, які люблять помирати з усіма своїми нащадками.
  • Все живе. Ви просто повинні прокидати її вгору.
  • Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік.
  • Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу.
  • Ви можете любити на обідній стіл, як і в ліжку.
  • Посмішка, не даруйте неприємності.
  • У сімейному житті набагато простіше уникати катастроф, ніж від дратівливих дрібниць.
  • Скажіть його так. Навіть якщо ви загиблитеся від страху, навіть якщо ви покажете пізніше, тому що ви покажете все своє життя, якщо ви не сказали.
  • Оскільки є накази, які можна надати, але це кримінальне право здійснювати їх.
  • Хвиля примирення коштує більше дружби.
  • Я завжди сказав, що я ніколи не віддаю, що найцікавіші люди живуть в Росії.
  • СРСР 22400,000 квадратних кілометрів без єдиного рекламного ролика Coca-Cola.
  • Людина не народжується один раз і за весь день його матір дає йому народження; життя змушує його знову і знову - людина разів - народжуватися знову.
  • Не можна вилікувати щастя.
  • Ті, хто довго чекав трохи довше.
  • Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось.
  • Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи.
  • Чому так багато слів роз’яснюють, що людина відчуває війну, коли одне слово досить: страх.
  • Ми об’єднуємо незвичайні, фантастичні речі та письменники, які зацікавили нас про нестандартні, повсякденні події.
  • Чудова властивість - це можливість подумати про минулі радості без гіркоту і реморти.
  • Натхнення тільки відбувається під час роботи.
  • Ми до нас приїжджаємо до нас.
  • Ні, я не багата. Я поганий з грошима, і це не те ж саме.
  • Будьте спокійними. Це важко, ніж ви думаєте.

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/ego-sto-let-odinochestva-zakonchilis-670955/