За тиждень тому я закінчив спрощену версію генератора газу для отримання газу для газового котла та електрики через 5 кВт бензиновий генератор.
Завдання було спростити, дешево, зробити максимально зручним для масового виробництва. (В дорозі, конвеєрне виробництво - хто з Москви (і не тільки), я з радістю розповість про цю тему - напишіть на LS)
Коли я зробив перші газові генератори, вони були круглими, і я мав подряпину голову, де знайти ролики. Після розпаду СРСР сам сервіс, як він вийшов, став тільки рідкісним недоліком. Ролики не такі, як вони повинні бути, потім просто не, і якщо є, потрібно перевозити праска по місту, оплачувати за відчутною ціною, а потім назад. В результаті часу, бензин, знецінка транспорту. Логістика споживає всі можливі переваги. Тому я вирішив зробити квадрат замість круглої форми, будь-яка компанія вигнута листового металу. Я зробив професійні креслення і подавав в компанію для лазерного різання металу - вони вирізати і зігнути. Ціна металу на таких фірмах часто оптова (ціна на купівлю) і значно дешевше, ніж купити і приводити метал самостійно (в роздрібних цінах). Я взяв дизайнера товщиною 1,5 мм і кип'ятять на шви в день.
Він взяв електричну пилку, аксе прокочував манжет з дерева, заливають пластикові пляшки в бункер газового генератора, встановлюють вогонь до нього, чекали 10 хвилин і газ спійманий вогонь.
611768 р.
Ми змогли вирішити кілька проблемних питань, які завжди стикаються з творцем газогенератора1,1 км Гідність пристрою - метал зношується з часом і багато хто робить його з бронепластин в 5 мм, як на APC. Ціна божевільна і вага така ж. Тепер вага пристрою становить близько 50 кг.
У зв'язку з зменшенням товщини металу і моїм поліпшенням зупинення зносу заліза - вартість впала багато разів, хоча метал стрибнув за ціною по 2 рази вартість виробу просто «індіан» $ 100-200 (робочий зварювальник, світло, логістика, витратні матеріали, залізо).
2,2 км Можливість роботи на сирому паливі. Ми працюємо. Не всі мають сухої деревини в брусі.
3. 12 годин роботи - опалення на добу. Якщо ви займаєтеся 24 години, то вже 2 рази більше, і це не зручно або у виробництві або в транспорті або в розміщенні.
4. 8-12 годин роботи 5к W бензиновий генератор - з'єднання до повітряного фільтра і отримати струм з деревини 1кг = 1кВт / год
5. Умань Регулювання потужності газу - пристрій працює на розряді або примусовому ударі. Це, вам потрібно постійно працюючий вентилятор від 200 Вт потужності. Іноді вентилятори є більш потужними і це призводить до метра або полуметрового полум'я, і якщо вам не потрібно стільки, наприклад, ви йдете в ліжко, чому так що котельня заглушена вогнем. Потрібно сповільнювати. Він замовив розробку регулятора, вартість близько $ 10 для ключів і розробки і виробництва. Він є.
Регулятор прилипає в розетку і в пристрій. Після цього можна регулювати кількість поворотів електродвигуна. Я повинен зробити точку тут. Регулятор необхідний, якщо ми обслуговуємо пристрій тільки для отримання газу для опалення, якщо ми отримуємо електроенергію за допомогою газового генератора - то газовий генератор - це пристрій, який відсмоктує газ (відтворює розряд). У цьому випадку регулятор швидкості і примусовий удар / удар не потрібні.
На фото вище, ви можете побачити, як я ріжую дрова - невеликі кубики є відповідним розміром палива спеціально для цього газового генератора, призначений для певної ємності. Плити красиві. Це розмір відповідної скриньки.
Паливо.Як паливо підходить, дерев'яні, брекети (застосувати бренди, які не впадуть в кашу при опікі), лушпинні, вугільної деревини, каменю та коричневого (тільки з певними модифікаціями). Будь-який пластиковий сміття (пластикові пляшки, сумки, одноразові страви тощо).
Що вам подобається? Я хотів би цю статтю, щоб підштовхувати технологію до маси і, можливо, знайти партнера для масового виробництва газових генераторів, необхідних для яких газ і електрика погана.
Якщо Вас цікавить розуміння того, як це працює, то тут посилання.
Джерело: geektimes.ru/post/264122/