454
Дружина взяла участь у відвертому фотосесії. Реакція чоловіка просто дивовижна!
Фотографія Вікторія Кароліна Галтом спеціалізується на фотосесії жінок в нижній білизні.
Вона нещодавно підійшов до шлюбної жінки близько 40 років. Згідно з Halt, вона була леді з красивими пишними формами. Фотограф захопив свою красу. Але жінка сама не думала. Її основним запитом було фотошпалери так, що на них немає недоліків.
Домовленість Hultom.
Після завершення роботи вона отримала електронну пошту. Подія - чоловік жінки, який не повністю задоволений результатом. Згодою обох подружжя фотограф опублікував лист чоловіка на соціальні медіа.
"Я пишу вам, тому що я нещодавно бачив фотографії вашої дружини. Я просто хочу сказати, що я не хочу звикнути до вас. Моя дружина і я був разом протягом 18 років і ми маємо два красивих дітей. У нашому житті багато спільного життя: вгору і вниз. Я ЗНАЮ, що моя дружина взяла ці фотографії для мене, щоб відновити вогонь між нами. Іноді вона скаржаться, що я більше не захоплюся нею. Іноді вона каже, що вона не блю мене, якщо я залишаю її для когось молодшим.
Коли я відкрив фото-файл, мій сердець вирушив свої підбори. Ці фотографії є - так, вони неправдиві - але це не моя дружина. Ви видалили всі її "повторні недоліки" ... і тоді я знаю, що моя дружина попросила її, видали всі деталі, які зробили наше життя. При видаленні її розтяжок ви стирали народження наших дітей. При видаленні її зморшок ви відчували два десятки радості і сорбу. При видаленні її целюліту, ви потерли її любов до випікання і всіх смачних речей, які ми разом з роками.
Я не говорю, що результат був настільки страшним (на мій погляд), ви просто робили свою роботу і я розумію, що ви прекрасно. Я пишу вам, щоб сказати вам спасибі. Шукаю ці фотографії, я зрозумів, що я рідко скажу дружину, скільки я люблю її і милуватися її для кого вона. Вона чує ці слова так рідко, що вона вже почала думати, що фотозйомки є те, що “відновити” любов до неї. І я пообіцяю, щоб зробити зміни і розповісти її щодня, як вона красива. Дякую за нагадування. й
Хатом приймав, що після читання цього листа вона загинула в три потоки. Фотограф попросив всіх жінок переосмислити своє ставлення до своїх маленьких недоліків. «Для мене, кожен з вас прекрасний своїми руками!» – уклав своє звернення Хальт.
30 Будинки побудовані людьми, які люблять природу
Які корейські жінки йдуть, щоб бути як західні жінки