7 повністю банальних способів використання пива в домашніх умовах

Пиво не тільки дуже корисний напій, але і чудовий засіб, який кожен буде корисний в повсякденному житті. Вони можуть очистити будинок і використовувати його в косметології.

Якщо ви не знали про ці способи використання регулярного пива, вивчайте 7 кращих, які ви можете знайти. "сайт" Я зробив для вас сьогодні!

Пиво в будинку марина
Пиво дуже популярний інгредієнт в багатьох м'ясних страв, оскільки він пом'якшує м'ясо і робить його смаком краще. За кілька годин ви збираєтесь на барбекю, маринувати м’ясо в пиві. Ви будете приємно здивовані результатом. Добрива
Чому залити реште пиво, коли його можна використовувати як добриво? Після цього пивні дріжджі сприяють росту як кімнатних рослин, так і тих, які виростають в саду в країні. Меблі для полірування
Він звучить трохи дивним, але якщо ви раптом не маєте поліру на руці, його можна замінити лівим пивом. Щоб зробити меблі блиском, змішайте пиво з будь-яким рослинним маслом в співвідношенні 1: 1 і протріть дерев'яні поверхні тканиною, змоченою цією сумішшю. Пивна ванна
Видаліть від втоми ніг допоможе ванна з пивом. Для зняття загальної втоми додайте трохи пива в баню. Плюс, ваша шкіра буде м'якше. Прибирання золота
Для видалення бруду і затемнення золотих продуктів їх необхідно покласти в пиво протягом декількох хвилин, а потім протерти тканиною. Шампунь і кондиціонер
Користь пива для волосся невиліковні. Пиво можна додавати в звичайний шампунь. Але перед тим, що потрібно покласти пивовареним і кип'ятим 3/4 напою. Потім просто перемішайте його з регулярним шампунем в співвідношенні 3:1. Пиво також робить хороший кондиціонер. Після миття волосся з шампунем, змочити їх з неперевершеним пивом, яке вже простягається, і залишити на кілька хвилин. Потім рум'яна. Освітлення волосся
Щоб полегшити волосся трохи, не пошкодивши його, змочіть ваші локони з пивом і сидіть на прямій сонячній промені.

Я буду купувати пляшки пива і покласти її в холодильник. Це так. корисність!

через takprosto.cc