535
Порятунок для заплутаного волосся: засіб, який легко зробити своїми руками.
Тюльпанове волосся Це кошмар для кожної жінки. Я не хочу знати, скільки труднощів вони викликають.щітки! Він болить, і довгий час, і всі пасма повинні бути відкидані. Хоча ви можете купити багато продуктів для догляду за волоссям, не всі вони ефективні і корисні. Ще більше – хімічні речовини в їх складі дуже шкідливі для вашого волосся.
Не втрачайте. "сайт" Головна волосатіЩо можна зробити самостійно. Неслухняне волосся перестає боляче!
Спрей для волосся
Вам потрібно.
Проведіть все добре в пляшці з розпилювачем і застосуйте відразу. Результат дивовижний! Але для того, щоб отримати ногу, не забудьте про основні правила. Догляд за волоссямй
Кожен раз в той час, підстригуючи кінчики. Не хвилюйтеся про довжину волосся! Після маленької стрижки вони швидше ростуть. Забудьте про фен і фарбування волосся на деякий час. Не варто говорити про ... Після миття голови обов'язково використовуйте бальзам для волосся. Отримати масаж голови. Використовуйте дерев'яний гребінь - він не занурить волосся.
через takprosto.cc
Не втрачайте. "сайт" Головна волосатіЩо можна зробити самостійно. Неслухняне волосся перестає боляче!
Спрей для волосся
Вам потрібно.
- 200 мл мінеральної води
- 1 ч.л. соку алое
- 10-15 крапель грейпфрутового соку
- 1-2 краплі олії вашого вибору (ол. лаванди, наприклад)
- спрей-бура
Проведіть все добре в пляшці з розпилювачем і застосуйте відразу. Результат дивовижний! Але для того, щоб отримати ногу, не забудьте про основні правила. Догляд за волоссямй
Кожен раз в той час, підстригуючи кінчики. Не хвилюйтеся про довжину волосся! Після маленької стрижки вони швидше ростуть. Забудьте про фен і фарбування волосся на деякий час. Не варто говорити про ... Після миття голови обов'язково використовуйте бальзам для волосся. Отримати масаж голови. Використовуйте дерев'яний гребінь - він не занурить волосся.
через takprosto.cc
Кольори в інтер'єрі за знаком зодіаку. Створіть гармонію в будинку!
Вона кладемо фаршу в сумці і розкачати її. Я завжди роблю це!