Вона подарувала дві пари близнюків, але після 12 років чекала сюрпризу.

На перший погляд, немає нічого унікального про сімейство Роджерів. Карен і Котлін відомі один одному близько 20 років. Вони щасливо одружені і виховання красивих дітей. Однак ця сім'я має унікальну функцію, і вона стосується дітей.

16 років тому, щасливі батьки готували вперше. І були близнюки! Хлопці назвали Льюїс і Кайл. Хто знав, що це було лише початок, і це не обмежиться парою близнюків! Найцікавіше чекалось попереду...

, Україна

У другій половині року Карен знову вагітна і стала матір'ю близнюків! Упродовж двох років родина Роджерса була поповнена цілою бандою хлопчиків - новонароджених Юде і Фінн приєдналися до перших близнюків.

У той же час, радуючи своїх батьків і доставляючи їм невеликі приємні турботи про виховання.

У першу чергу Колін і Карен не замислювалися про нові діти, бо з чотирьох дітей вистачало вишні. Але вони бажали дівчину, тому після 12 років вони вирішили мати ще одну дитину. За цей час Карен перетворився 41, але це не зменшило її визначення, щоб стати мамою знову.

Що здивувало, коли родина Роджерса поповнена близнюками на третій раз!

Коли Карен розказав Котліну новину, він подумав його дружину йому. «Це не смішно». Я хотів би пояснити, що це не відверто і знову потрібно підготуватися до подвійних.

3250Р. 3700Р.

Після того, як лікарі розповіли мене про близнюки, я відчув деякі дивні дезі ву. Я вже приготував для неї хлопчиків знову. Але цього разу мій чоловік і я нарешті чекав для дівчат, говорить Карен.

_ Новини

У новонароджених назвали Руван і Ізле. Дуже щаслива сім'я.