Старий Людина Walks В ювелірних магазинах З Молодий Beauty І...

Один вечір у п'ятницю, літня людина з помітним розслабленням вводять ювелірний магазин під руку горіння молодої дівчини. Вони підходили до лічильника і продавця запитали, які ювелірні вироби цікавилися.

Чоловік сказав, що він хотів знайти унікальний кільце для його супутника. Яйця виглядав у вікні і запропонували їм гарне кільце за $5,000. Але твердий клієнт сказав: "Ні, я люблю щось особливе".

Після того, як ці слова, дживелір пішов на спеціальну вітрину і продемонстрував пара блискучого кільця. «Це дивовижне кільце для всього $ 40,000», - сказав він. Побачити, що вона навіть тремтить з хвилюванням. Стара людина, що заперечує це, сказав: "Ми беремо його."

Продавець запитав, як вони хотіли платити. Чоловік відповів, що йому буде зручніше писати чек. І додано:

- Я розумію, що потрібно переконатися, що мій чек є окай, тому я буду писати його зараз і ви можете зателефонувати банку в понеділок, щоб перевірити кошти. Я підбираю кільце в понеділок ввечері.

до Як зручно, sir.

У понеділок вранці сердитися джевелір назвав старик і сказав:

- Сер, гроші ніколи не прибули.

- Я знаю, він відповів. Повідомляємо про ваші неймовірні вихідні. й

Типова поведінка чоловіків, і тому не важливо, що це стосується. Я думаю, що жінки будуть розуміти, що ми говоримо про те, і відповідно вивести висновки про те, хто заслуговує називати чоловіка, і хто просто сміття і навіть гідний вашої уваги.