475
20 Поглиблені котирування від Narnia Creator Clive S. Lewis
Письменник, поет, майстер філології та теології Clive Staples Lewis дав світову славну країну Нарнії, яка і дорослі, і діти хочуть потрапити в. Його книги є реальною подорожчю в глибини душі людини, з якого вона просто не буде працювати.
Веб-сайт Я вибрав 20 лапок Clive S. Льюїс, що робить більше сенсу, ніж один.
Кожен отримує те, що вони хочуть життя. Але не всі щасливі після цього. Я написав, що я хотів читати. Люди не писали, вони самі робили. Іноді це добре, щоб втратити все, щоб дізнатися, що ви відсутні. Вже 60 хвилин на годину. Головний ворог любові - байдужість, не полонений. Від чого ви бачите і що ви почуєте. Коли ви страшні, краще, щоб зіткнутися з небезпекою і відчувати щось тепло і закріпити за спиною. Щодня ви будете старі, щоб читати історії знову. Книга, що тільки діти, як це погана книга. Добрі друзі! Валц, що тільки приносить радість танцюристам, є поганим вальсом. Щоб подолати зло у світі, необхідно подолати його в собі. Бажання володіти тими, кому не можна нічого носити з серцем. Поцілунки іноді болять близьких. Не заважайте тих, хто слабкіше вас. Ті, хто сильніший, що ви хочете. Якщо ви думаєте, що ви не страждаєте від гордості, то ви дійсно страждаєте від нього. У душі, як в грунті, не найкрасивіші квіти беруть найглибше коріння. Пам'ять, як тільки пробулось, стає потужним депо. Ті, хто досяг зрілості, завжди подобаються молодим, а найбідніші люди завжди готові присвятити свій час іншим. Придбання добре, поки ви торкаєтеся, але швидше або пізніше кінець сліз, а потім ви повинні вирішити, що робити. Якщо ви не любите когось або ні. Якби ви були впевнені, що ви любили його. У вас немає душі. Ти душа. У вас є тіло.
Вам також сподобається:
30 мудрих котирування Ernest Hemingway
на www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/po-kom-zvonit-kolokol-713910/