1119
Бог допомагає мені бути людиною мій собака думає я.
Собачка є єдиною істотою на землі, яка любить вас більше, ніж він любить себе. Не вірний і надійний. Хто ще дрочить вам, пожовуючи щастям, прокинувшись хвостом, самолюбно люблячись тільки для чого ви!
Веб-сайт Я збираю фотографії, після чого ви обов'язково хочете отримати собаку.
Ця собака названа Келлі має офіційну ліцензію, щоб літати літака як кооператив. Власником Келлі Ґехема Mountford взяв її на покоївку, коли вона ще тримісячна цуценя. Вони літають разом з тим.
Цей чоловік був покинутий дружиною, залишивши його тільки собакою і оголеними стінами. П’ятий друг з його життєрадісним характером надихнув його створити серію фотографій. Книга з кращими фотографіями виходить незабаром.
Власник цього німецького вівчарського собаки загинув у 2006 році. Відразу після смерті собака відійшов від дому до кладовища і за всі ці роки відмовилися відкинути могилу.
Цей промений собака захищений Грузії Bradley від атаки. І точно 7 днів після того, як дівчина взяла її додому, собака подарувала 6 красивих цуценят.
Дві роки тому фотограф John Storz взяв білосніжну собаку з притулку. З тих пір вони незрівняні, і собака названа Вовком є головним характером більшості фотографій Івана.
Дитина Dylan і цуценя Farley були народився в той же день і тепер думаю, що вони брати. Якщо дитина висихає, цуценя лікує шию так, щоб він починає сміятися гучно.
Золотий рекрутер, названий Бруком, допомагає дітям справлятися зі страхом на прийомі стоматолога.
Коли фотограф Арон Гумфрей побачила собаку в притулку, він думав, "Ой мій Бог, я не можу залишити його в цьому клітку." З тих пір, як вони були незрівняні і були разом у всіх штатах Америки.
Ця собака знімає стрес у судових слухань. Він допомагає дітям знайти відвагу, щоб розповісти правду і не приховати досвід.
Це як собаки виготовляються: вони люблять нас, захищають нас і вимагають нічого повернення. Дружба з ними коштує більше золота.
М. Майк, разом з собакою Рокси, взяв інтернет на бурю і проголосував найпривабливіший лікар з чарівним хуським собакою.
Для того, щоб допомогти вам у роботі.
Келлі Ланд, що йде на поїздку, завжди бере свій вовк-ман ( суміш хуського, вовк і маламінату) ім. Локі.
Ця собака названа По має невиліковне захворювання. Власник Neil Rodriguez вирішив дати їй спільну подорож, щоб останні емоції Пое були радісними.
Malory Page їде по Алясці на мотоцикл з найкращим другом, собакою названим Baylor.
Стара собака назвала Честера з притулку, хоча він мав лише кілька днів, щоб жити. Його нові власники хочуть, щоб він знав, що щастя, радість і любов.
Собака не відмовилася від свого власника, який на вулиці.
Дав Мейнер врятував цуценя від недбалих порід, але не знає, як довго вона буде жити, тому він бере фотографії з нього щодня. Людина просто щаслива, що вони разом зараз.
Цей собака боїться звуку вогнетривких вантажівок.
Головне для нього зараз не зустріти кота.
Фото попередній перегляд: pinimg
20 фото, які доводять, що не один більш лояльний, ніж собака
Якщо собаки написати текст
www.adme.ru/vdohnovenie/esli-by-sobaki-pisali-sms-533755/
www.realt5000.com.ua/news/ 2726069/Gde-primenyaetsya-granitniy-kamen