853
Акурат атакував цей чоловік, і в кінці врятував своє життя!
Після того, як слово «Акула атакувала цей чоловік», це буде логічно до кінця «доміну небесного», але в цій історії це не так просто. Євген Фінней може похвалитися те, що акум атаки врятував життя. П'ятирічний батько від Fitchberg
На щастя, дитина не постраждала, і чоловік не страждав ніяких серйозних травм, але через кілька днів він ще побував у лікаря через незначний біль.
Р
Лікарі вирішили вивчити чоловіка за допомогою томографії, в результаті чого вони змогли виявити невелику пухлину раку на нирках.
«Я отримав повідомлення від Матері природи. «Акула прикусу запустив ланцюжок подій, які принесли мене до лікарні», - сказав Євген Фінні.
Інакше, я ніколи не прийшов до лікарні і знайшов рак.
«Уже реальну причину, яку я піду до лікаря, буде, якщо моя пухлина стала настільки великим, що вона метастазувала своє тіло. Тепер, на стадії чотири раку, я буду дуже хворим і втратити вагу, і тільки тоді я буду до лікарів, але це буде занадто пізно.
“Якщо я міг знайти, що акула, то я б її захопився”, - сказав він.
На щастя, дитина не постраждала, і чоловік не страждав ніяких серйозних травм, але через кілька днів він ще побував у лікаря через незначний біль.
Р
Лікарі вирішили вивчити чоловіка за допомогою томографії, в результаті чого вони змогли виявити невелику пухлину раку на нирках.
«Я отримав повідомлення від Матері природи. «Акула прикусу запустив ланцюжок подій, які принесли мене до лікарні», - сказав Євген Фінні.
Інакше, я ніколи не прийшов до лікарні і знайшов рак.
«Уже реальну причину, яку я піду до лікаря, буде, якщо моя пухлина стала настільки великим, що вона метастазувала своє тіло. Тепер, на стадії чотири раку, я буду дуже хворим і втратити вагу, і тільки тоді я буду до лікарів, але це буде занадто пізно.
“Якщо я міг знайти, що акула, то я б її захопився”, - сказав він.
10 Найбільш крихітних паразитів, які можуть жити в тілі людини
Чудово реалістичні твори, які не можуть відрізнятися від фотографій