579
Арабські казки для однієї жінки
Арабські казки для однієї жінки
Жанр: Документація
Режисер: Наталія Казакова
Опис: Одружений іноземець. Уві сні кожна десята дівчина повинна бути екстрадифікована. Російські наречені використовуються для переходу на Захід. Сьогодні вони збираються на схід. Сонце, море, біля мого улюбленого... Дівчата думають це реальна історія. Але часто історія перетворюється в кошмар.
Олеся спілкується з матір’ю тільки SMS. Вона приховує карту за плінтусом. Коли чоловік і мати-завдяки залишають будинок, вона відразу пише її маму, що вона жива. 10 років тому, Олеся впав в рабство. Одружився Ібрахім і пішов до Еміратів. Але казка закінчилася, як тільки російська дружина прийшла до зовнішньої країни. Вона не допускається носити європейський одяг, вона не дозволяє залишити будинок самостійно. Для будь-якого образу її чоловік б'є її. Олеся злетів до Росії. Чоловік просить прощення і повернення додому. І все знову починалося. Як дитина, Anya Savkina любила індійські фільми. Тоді дівчина з Астрахана не підозрювала, що вона повинна малювати на голову і носити розкішний саріс в реальному житті. 23 Анна одружена Абдулла з Бангладеш. Сьогодні, Анна живе з чоловіком в Москві. Дівчата, без зцілення, за кордоном, не знаючи традицій та законів іноземної країни. Вони вірять, що головне в відносинах любов. І решта, якось, нехай. Але це часто протилежне. Це через різницю у традиціях, які скандали починаються в міжнародних сім'ях. Марія намагалася на рік, щоб вижити її шість дітей від турецького чоловіка. Одружився з турецьким громадяном, Марія народила шість дітей. Але щастя було скорочено. Коли Марія подала за розлучення, її чоловік опинив своїх дітей і пішли додому до Туреччини.
Я хочу замазувати арабську принцесу. (повний випуск) Speak Ukrainian
Наші українці в ОАЕ. UAE сьогодні