453
Як зупинитися, спекотний і вивчитися в засобі
Кожна з нас мала сперечатися хоча б раз в житті. На таких моментах емоція перейде і стає важко впоратися з ними.
Ми повинні дати людям невеликий шанс чути? Веб-сайт Я спробував цей простий метод і запевнив вас, що всього за 5 хвилин можна змінити ваші стосунки з людьми навколо вас.
Я використовував, щоб бути гарячими. Я думав, що мій погляд був більш важливим, ніж інші, і я не думаю, що у мене була проблема. Коли хтось сказав про те, що я не згоден з, я б сказав і нав'язувати свою точку зору. Чим швидше ви реагуєте, тим менше ви думаєте – не завжди, але дуже часто.
У 2007 році я виступила на інноваційній конференції бізнес-індустрії в Острів Род. Річард Саул Урман, відомий графічний дизайнер і засновник TED Talks, прийшов до мене після моєї розмови. Дуже рівний і приємний.
Що ви думаєте, що я зробив? Я бачу, що я чинив, як повну idiot: під час виступу Вурмана я відмітив точки, з якими я не згодні. І коли я мав можливість поговорити з ним у приватній, я почав відхиляти свої ідеї і довести мій погляд.
Його відповідь змінив життя. Він сказав: "Сторінка, дитина, очікування 5 хвилин." Я запитав його, що він означав. Річард пояснив: Дуже важливо мати власну думку щодо певних питань, але варто давати ідеї для когось іншого. 5 хвилин, щоб подумати, а не реагувати миттєво. І він був абсолютно правим. Я взяв участь у дискусії, щоб довести щось, не дізнаючись.
Дуже важливий момент.
Ричард думав про цю проблему протягом своєї кар'єри і присвятив майже 30 років до неї. І я зрозумів, що всього за кілька хвилин. Звичайно, він може бути неправильним, але набагато краще думати ретельно, перш ніж показати впевненість у праві.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Запитайте більше питань.
Вчимося думати першим, а потім приймати дії непросто. І я ще іноді лякаю, коли я не повинен. Але, вірити мене, це дійсно корисно і покращує життя.
У світі не потрібні навички:
Припинити гроші інших людей. Введення ідей. Зняття ідеї легко, тому що це не вимагає особливих зусиль. Ви можете зробити задоволення від неї. Ви можете просто ігнорувати його, кистіти його - легко. Важко захистити ідею, думати про це, вивчити його і не спати вночі, поставити її на практику. Навіть погана ідея може бути гарною ідеєю, якщо вона має шанс.
Так, наступного разу, коли ви почуєте ідею, подаруйте їй 5 хвилин. Подумайте про це трохи до того, як ви критикуєте його або скажете, що це занадто складне. Ймовірно це, але, можливо, вона відрізняється: це дійсно варто.
через 500px.com/photo/99938293/i-wanted-to-be-a-pilot-by-dina-belenko?ctx_page=3&from=search&ctx_type=photos&ctx_q=dina+belenko
Він залишив машину на будівельному майданчику і пошкодив його гірко.
Фотограф видаляє телефони з фотографій, щоб показати наскільки далеко ми