Художник змиває макіяж ляльки і перетворює їх на великі жінки

Одного разу митець Wendy Cao прийшов по роботі Sonia Singh, який знімає макіяж з ляльки Bratz і дає їм природний вигляд. Ми вирішили, що вона могла розвивати цю ідею, і почала робити ці ляльки виглядають як реальні жінки. Митець вважає, що іграшки можуть мати величезний вплив на формування світогляду дитини.

МиВеб-сайт Я раджу з результатом трансформації цуценя та повною мірою поділитися думками автора.

ляльки, які ми знаходимося в іграшках, виглядають як карикатура героїні або Голлівудські блогери.

Малала Васафай - Пакистанська правозахисниця, яка виступає за доступ до освіти для жінок по всьому світу.

Але є реальні жінки, які реальні героїні, не вигадані героїні, а їхні історії можуть надихати дітей.

Фріда Кахло – мексиканський художник.

«Якщо діти дізнаються про ці жінки через іграшки, вони можуть бути як міцними, так і розумними.»

Роберта Бондар, перший жіночий астронаут

«Чому я повернув агресивний макіяж і змінив ляльки, намагаючись зробити їх виглядати реально, надихаючи жінок».»

Джейн Гарал, Посол миру ООН, приматолог, етолог і антрополог з Великобританії.

«Я хотів би, щоб ваша дитина грала і зацікавила ляльку JK Rowling або сильна і незалежна Frida Kahlo.»

Варіє Дірі – письменник, модель та громадський діяч Сомалії.

ДЖК Роулінг – британський письменник, відомий як автор серії Гаррі Поттера.

Веб-сайт: www.boredpanda.com/inspiring-women-dolls-wendy-tsao/?image_id=Are-toys-just-toys11__700.jpg