В житті немає помилок.

«Що ви зробили, все, що ви відчували, результати, які ви отримали, – це життя». Сайт публікує приголомшливу статтю психолога та тренера Лілії Ахремчика: Все, що ви зробили, все, що ви відчували, результати ви отримали життя. Так, вона так відрізняється: з щастям і з сльозами, з втратами і набутками, з розривами і зустрічами, але це те, що вона неймовірно красива. Як завжди після чого буде щось інше. І залежить від того, як ви відчуваєте і сприймаєте світ, що ви хочете від неї і як ви хочете проявлятися в ній.

Навіть якщо це не те, де ви хочете бути, навіть якщо він болить, навіть якщо мертвий кінець чудовий. Оскільки є можливість зрозуміти, де ви дійсно хотіли піти, щоб відчувати життя через біль і в новому день вибрати біль або радість, і від мертвого кінця, щоб або знищити стіни в який ви відпочивали, або літати.

Нехай любов часто не остання назавжди. Ми не народжуємо мудрих чоловіків, ми не знаємо все заздалегідь, і ми не відчуваємо, що вічність. Але любов буває... Ми працюємо з нами. Ефіша світла і велика, або тварина і має, або нерв і страшний. Ми підтримуємо нашу свободу або наші страхи. Наша любов показує нас. Помаранчевий, невиліковний, дивний,...

Подаруйте мені щось і я буду любити тебе. Ви можете бути довіреними і я буду. Покажіть мені, що ви гідні і я оцінив вас. Всі твори в відносинах... Хтось у вас є відносини. Звичайні, повсякденні, взаємовигідні відносини.

Коли ви спілкуєтеся з людиною з душами, ви відчуваєте один одного дуже по-різному. Ви бачите, ви усвідомлюєте, ви розумієте сутність людини, і всі соціальні ігри, що виходять на фон. Ви даєте те, що ви хочете подарувати. Ви відчиняєте, бо ви відчиняєтеся до цієї особи. Якщо ви хочете зрозуміти.

На жаль, людина. Якщо він не зачепить вас цим, то він не ваш чоловік. Ви перебуваєте в «реляційному житті», але навряд чи завадить любов. Хоча, щоб розповісти правду, не всі її потребують, і рідкісні люди навіть розуміють, що це про.

На мій погляд, немає нічого дорогоцінного і більшого значення, ніж світло, що виникає між двома люблячими людьми. Свідомість і Всесвіт розширює свої горизонти. У любові, як ніхто інший, є почуття Бога. Це найцінніший досвід, який ви можете отримати. Можливо, є діти, пісні, книги, компанії або тільки спогади. Яким чином, досвід любові варто в житті.

Люблю тебе, світ!

www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2015/10/oshibok-v-zhizni-ne-byivaet/