20 слів про жінку з любов'ю

Ельчин Сафарлі завоював серця більш ніж однієї жінки, а не тому, що він є донуаном, але тому що він зміг зрозуміти і відчувати жіночу душу. Автор покладає слова, що на рівні неспішних думок, почуттів і досвіду. Він часто пише про сумний, але завжди через його слова надії і радість життя.

Веб-сайт Я збираю для Вас тонкі зауваження Сафарлі про жінку. Можливо, сьогодні це буде корисним для когось.

Жінка пробачає все, але не забуває нічого. Чоловік не має сили жити в невизначеності. Якщо ви знаєте, що ви не йдете назад, ви краще розповідаєте правду. вона буде кричати, але вона буде. Просто нехтуйте нею. Ця жінка, безумовно, не заслуговує на це. Буває, що ви не можете зрозуміти себе, але ви торкаєтеся на якусь книгу, і вона кладе все на місці, сльозяє начинки з вашої душі. Ми піднялися мамами і далями, ми граємо на дворі з хлопчиками і дівчатами, ми знайомі з братами і сестрами, а потім раптом один абсолютно дивний стає найсвіжіших. Так закрийте, що навіть захоплюючий. Так в житті найчастіше: спочатку хочеться, потім ви отримуєте - і в кінці ви думаєте: Що робити з ним? Я тільки знаю одну причину зламаних відносин, не має нічого спільного з печаткою на паспорті. Невибагливий. Все починається з неї. Досягнення не означає. Найчастіше це єдине право рішення, перемога за обставинами. Щастя, коли вам не потрібно нічого, крім того, що ви вже маєте. Потужність з тих, хто вірить в свою силу. Ми можемо швидко відповісти на будь-який з шкідливих звичок – кинути палити, відмовитися від алкоголю, зупинити вживання солодощів перед сном. Але є речі, які не врожують волі. Забудьте або випадають з любові, наприклад. Все, що народився в самому серці, залишається назавжди. Є люди, як затишна в домашніх умовах. Я вдома. Не можна прокидати вранці, як сильна людина. Ви можете зупинитися на голівці на одній стіні і змінити напрямок. Якщо немає дороги на захід, краще піти на схід. Земля кругла – рано чи пізно кожен прийде до того, що він прийшов. Я люблю жити вночі. На ніч відрізняється ступенем свободи. . й Ми жінки хочуть прокрутити через минулі дні нашого чоловіка, щоб не навчатися «немії», не намагатися на одному граблі, або розробити кращу стратегію поведінки, але просто ... бути в курсі. Я думав, що я ніколи не забув його, і я б жити з цією нездатністю в моєму серці. Виявилося, що він тільки відіграв епізодичну роль. . й «Ваші» люди, які проживають з вами, незалежно від того, як ви приїдете, незалежно від того, як ви зникнете. Вони просто там, вони раді відкрити двері, дістатися, поділитися сендвічом. Ми любимо з м'якою божевільністю, з грубими порушеннями правил стипендії. Дуже дякую. Кожен каже, що це божевільна бути океї. Але ніхто не говорить, коли точно... Жінка любить кімнатну рослину. Якщо ви не подбаєте про неї з любов'ю, вона почне гасити. Ви знаєте, жінка може прощати чоловіка в обміні на щирість. Ми хочемо, щоб вам було зручно. Ні. Жінка є найкращим детектором брехні. Чоловік, який робить його сусід щасливим.

Сайт: www.liisaharmson.com

Tags

See also

New and interesting