513
Якщо ви хочете дізнатися життя, приїжджайте до Одеси.
Одесу намагаються лікувати життєві труднощі з гумором і вміло вийти з будь-якої ситуації. Вони завжди мають свою думку, і вони просто повинні поділитися ним з усіма.
Веб-сайт Тільки жителі цього міста можуть легко і швидко відповісти на будь-які питання.
- - Mademoiselle, чи ми граємо смужки?
- Я хочу знати, якщо ви хочете бачити або показати? - Старі акції Одеси з другом:
до Я був царем, я був багатим.
- Чому?
- Я трохи більше пошиття. - Про нас
- - Дядько Яша, я обприскував всю картоплю з пилом, а через годину він почав дощ. Як ви думаєте, що бджоли не гинуть? й
до Що я можу сказати вам, клізма ... Я не знаю, але вони більше не будуть мати цього здоров'я. . й
- - Абрам, де ви отримуєте гроші?
- У тумбах.
- Хто кладе їх?
- Сара.
до Де отримайте гроші Сара?
- Я маю.
до Де ви отримуєте гроші?
- Я розповідаю вам, в ночей! - Сарочка, солодка, у нас є гості, готуємо вечерю.
до Як ви приготуєте їх, щоб прийти або не приїхати знову? - Isa показує Monet в Музеї Венера де Міло і каже:
- Ну, вона продала це, так що вона мала її товари, щоб злетіти своїми руками? - - Fima, я думаю, що я досягла фінансової стабільності.
- Як це?
до Немає грошей, немає грошей, і це виглядає як це не буде. - Чи знаєте ви, що король Соломон мав 900 дружин? Я дивлюсь, що він захопив їх.
- Я більше зацікавився, він керував себе?
- - Два люди просять руки: інженер і юрист.
до І хто щасливий?
- Інженер. Одружився юрист. - - Сара, скільки ви зважилися?
- З келихами, 120.
до І не окуляри?
- Я не можу бачити масштаби без них. - - Рабинович, ти дихаєш так важко на платформі, пропущений поїзд?
до Не пропустіть! - Молода Єврейська людина йде до лікаря і скаржаться, що він має неприємні труднощі зі своєю дружиною.
до Як сісти в ліжку?
- Я вірю на праву сторону, але нічого не працює.
- Ви лежите на лівій стороні.
- Сонце, облаштована Мама? - - Ефім Соломонович, будь ласка, дайте свічки на ювілейний торт. День народження троянди.
- Вітання! Вона 30, як зазвичай?
- - Fima, ви йдете на маррі Рай?
до Ні, вона сказала, що я був бідним.
до Але у вас є багата дядька, чому ви не сказали її?
- Я сказав, і тепер вона мій Тітка. . - SMS-відповідність мешканців Одеси: «Яков Соломонович, Я все ще не можу знайти свій номер телефону, зателефонуйте мені назад!»
СМС: "Натан Ізраїлевич, я не можу знайти свого номера, що ми зробимо?" ? - - Роса Марковна, на весілля Фіма та Софії?
- Чи був! Не буде довго.
- Чому ви думаєте, що?
- Так зустрілася з матір'ю нареченого, і з матір'ю нареченої. Всі вони не вписуються. . й
Ілюстрація для попереднього перегляду: Володимир Любаров
Трохи більше Одеського гумору:
17 діалогів, що заряджаються Одеською життєздатністю
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
Одеський вид сімейного життя
www.adme.ru/svoboda-kultura/odesskij-vzglyad-na-semejnuyu-zhizn-857610/