Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.

Весільна сукня Justin і carol на перший погляд не відрізнялася від інших урочистих весільних заходів. Все було дуже красиво, молодят приготували до одягу один одному в вічної любові.

Однак весілля було однією особливістю.Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою. р.

Свідок Justin був собакою Габі. Вони зустрілися кілька років тому, коли Джастін був призначений для собаки як помічника, так як Джастін був поранений в бойових діях.Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.

Джастін згадує: Я служив у військовополонених силах в Афганістані. Після мене вибухнув вибуховий пристрій, який повністю знищив вантажівку. Моя стегна була сильно пошкоджена, і мій лівий нога був згодом ампутований. йВін виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою. р.

«Щоб я користуюсь коляскою, тим більше потрібна допомога від Gaby. Він допомагає мені все. Навіть коли я кладаю протеза вранці, Габі дає мені особливий мастильний матеріал.Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.

Коли мені потрібна перерва, Габі є прямо там. Я можу кинути на нього в складний момент. Якщо я падаю, собака завжди йде до мене, намагаючись запобігти падіння або пом'якшити удар.Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.

Здається, що Justin, Carol і Gaby мають багато спільного. Але я думаю, що це зробити!Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.