Він виглядає як звичайний весілля, але подивіться, хто йде з молодят під коронкою.

Весільна сукня Justin і carol на перший погляд не відрізнялася від інших урочистих весільних заходів. Все було дуже красиво, молодят приготували до одягу один одному в вічної любові.

Однак весілля було однією особливістю. р.

Свідок Justin був собакою Габі. Вони зустрілися кілька років тому, коли Джастін був призначений для собаки як помічника, так як Джастін був поранений в бойових діях.

Джастін згадує: Я служив у військовополонених силах в Афганістані. Після мене вибухнув вибуховий пристрій, який повністю знищив вантажівку. Моя стегна була сильно пошкоджена, і мій лівий нога був згодом ампутований. й р.

«Щоб я користуюсь коляскою, тим більше потрібна допомога від Gaby. Він допомагає мені все. Навіть коли я кладаю протеза вранці, Габі дає мені особливий мастильний матеріал.

Коли мені потрібна перерва, Габі є прямо там. Я можу кинути на нього в складний момент. Якщо я падаю, собака завжди йде до мене, намагаючись запобігти падіння або пом'якшити удар.

Здається, що Justin, Carol і Gaby мають багато спільного. Але я думаю, що це зробити!