Зірковий целюліт: 7 знаменитостей, для яких «помаранчевий пілінг» не проблема

Ви можете харчуватися прямо і постійно здійснювати, але все ж страждають целюлітом. О, що апельсинова шкірка! Він занурює багато жінок, навіть відомих. Тільки на перший погляд здається, що зірки і целюліт незрівняні слова. По суті, речі не ходять на багату і успішну роботу. Багато знаменитостей не вважають целюлітом проблеми століття: вони люблять себе і їх фігуру, незважаючи на його незначні недоліки.

Девіз наших героїнів підходить до фрази «Кохання вашого тіла як це». Ці 7 знаменитих красунь не сором'язливі від невеликого недоліку і поділитися порад, як спокійно лікує найбільш поширену жіночу проблему.

1,1 км Анджеліна Джолі.

р.

Одна з найуспішніших жінок світу неодноразово прийнята в інтерв'ю, що вона далеко від досконалості. Актриса не приховує, що в кінофільмі «Lara Croft – Tomb Raider» в закритих сценах вона була навіть замінена на подвійний. У своїй молоді, коли я зловживав спиртом, копчений і відвертий солодкий соди, апельсиновий пілінг був дуже помітний. Тепер завдяки активному способу життя Джолі не зовсім, але скоригував фігуру. Для неї невеликий целюліт є тріфле. А тепер вона щаслива мати і любляча дружина.

2. Джессіка Альба

«Зіткнемося, я не 14 більше!» У мене є як целюліт і розтяжки. Тим не менш, ви прагнете непристойний ідеальний варіант, швидше за все, ви зможете стати щасливими. й

3. У Кім Кардашян

«У мене є целюліт, так. Що? Я ніколи не заявлявся бути ідеальним. Зрозуміло, що ви повинні бути ідеальними, тому що ви завжди в прожекторі. Кім любить смачну їжу і вірить, що людина, захищаючи себе постійними дієтами, перестає насолоджуватися життям.

4. У Reese Witherspoon

Відомий «блондинка in Law» також спокійно сприймає імперфікацію її фігури. Вона активно займається спортом, але каже: «Я не буду божевільний через додаткові сантиметри і кілограми. й

5. Умань Скарлетт Йохансон

Ще один солодкий зуб, Scarlett Johansson, один раз прийнята: Я знаю про мої недоліки, але завжди підкреслюйте заслуги. Я думаю, що всі жінки повинні бути гордими! І це фоліш, терористично, щоб підкреслити його недоліки.

6. Дженніфер Лопес

р.

Так, і в знаменитій диві на шкірі знаходяться невеликі пучки! Відкрито співак про любов до швидкого харчування та шоколадних тортів. І залишатися в хорошій формі, вона допомагає заняттям в тренажерному залі і спокійному ставленні до своїх недоліків: «Ви просто повинні зупинити хвилювання про зайву вагу і целюліт, через які жінки завершені перед чоловіками. й

7. Про нас Sandra Bullock.

, Україна

Бездротовий папарцзі зробив його на Sandra Bullock. Помітили скоринку в актрисі, до якого вона розповіла журналістам: «Всі жінки целюліту, не просто мене». Це дуже поширене явище, яке стало тільки величезною проблемою. й

«Оранжевий пілінг» - це не хвороба, але тільки невеликий косметичний дефект. Правильне збалансоване харчування, регулярне тренування і масажі допоможуть зробити фігуру в порядку.

Целюліт не повинен ставити кінець на себе! Навпаки, турботливе ставлення до вашого тіла допоможе перемогти дратівливого ворога. Про це розповів нам відомі жінки, мотиваційні котирування яких раджу поділитися.

через takprosto.cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное