Ви можете харчуватися прямо і постійно здійснювати, але все ж страждають целюлітом. О, що апельсинова шкірка! Він занурює багато жінок, навіть відомих. Тільки на перший погляд здається, що зірки і целюліт незрівняні слова. По суті, речі не ходять на багату і успішну роботу. Багато знаменитостей не вважають целюлітом проблеми століття: вони люблять себе і їх фігуру, незважаючи на його незначні недоліки.
Девіз наших героїнів підходить до фрази «Кохання вашого тіла як це». Ці 7 знаменитих красунь не сором'язливі від невеликого недоліку і поділитися порад, як спокійно лікує найбільш поширену жіночу проблему.
1,1 км Анджеліна Джолі. р.
Одна з найуспішніших жінок світу неодноразово прийнята в інтерв'ю, що вона далеко від досконалості. Актриса не приховує, що в кінофільмі «Lara Croft – Tomb Raider» в закритих сценах вона була навіть замінена на подвійний. У своїй молоді, коли я зловживав спиртом, копчений і відвертий солодкий соди, апельсиновий пілінг був дуже помітний. Тепер завдяки активному способу життя Джолі не зовсім, але скоригував фігуру. Для неї невеликий целюліт є тріфле. А тепер вона щаслива мати і любляча дружина.
2. Джессіка Альба«Зіткнемося, я не 14 більше!» У мене є як целюліт і розтяжки. Тим не менш, ви прагнете непристойний ідеальний варіант, швидше за все, ви зможете стати щасливими. й
3. У Кім Кардашян «У мене є целюліт, так. Що? Я ніколи не заявлявся бути ідеальним. Зрозуміло, що ви повинні бути ідеальними, тому що ви завжди в прожекторі. Кім любить смачну їжу і вірить, що людина, захищаючи себе постійними дієтами, перестає насолоджуватися життям.
4. У Reese WitherspoonВідомий «блондинка in Law» також спокійно сприймає імперфікацію її фігури. Вона активно займається спортом, але каже: «Я не буду божевільний через додаткові сантиметри і кілограми. й
5. Умань Скарлетт Йохансон Ще один солодкий зуб, Scarlett Johansson, один раз прийнята: Я знаю про мої недоліки, але завжди підкреслюйте заслуги. Я думаю, що всі жінки повинні бути гордими! І це фоліш, терористично, щоб підкреслити його недоліки.
6. Дженніфер Лопес р.
Так, і в знаменитій диві на шкірі знаходяться невеликі пучки! Відкрито співак про любов до швидкого харчування та шоколадних тортів. І залишатися в хорошій формі, вона допомагає заняттям в тренажерному залі і спокійному ставленні до своїх недоліків: «Ви просто повинні зупинити хвилювання про зайву вагу і целюліт, через які жінки завершені перед чоловіками. й
7. Про нас Sandra Bullock. , Україна
Бездротовий папарцзі зробив його на Sandra Bullock. Помітили скоринку в актрисі, до якого вона розповіла журналістам: «Всі жінки целюліту, не просто мене». Це дуже поширене явище, яке стало тільки величезною проблемою. й
«Оранжевий пілінг» - це не хвороба, але тільки невеликий косметичний дефект. Правильне збалансоване харчування, регулярне тренування і масажі допоможуть зробити фігуру в порядку.
Целюліт не повинен ставити кінець на себе! Навпаки, турботливе ставлення до вашого тіла допоможе перемогти дратівливого ворога. Про це розповів нам відомі жінки, мотиваційні котирування яких раджу поділитися.
через takprosto.cc