У цьому номері є тільки стіл і стілець. Що це хлопець зробив, ви повинні бачити!

Якщо в кімнаті тільки вписується стіл і стілець, то це не причина, щоб бути дискуровані! Ось доказ: хлопець зміг перетворити. квартира поза визнанням. Завдяки своїй винахідливості він поєднав офіс і спальню в маленькому приміщенні.

Вам не потрібно бути будівельником, це не займе багато грошей і часу. Головне - паління бажання зробити Ваш будинок комфортним! Додаткове ліжко може використовуватися для гостей: не порожні запасні номери. Мрія-ідея, що сказати...

Хто б подумав, що таке величезне ліжко може легко розміститися в такому маленькому приміщенні?

Почати. Хлопець планував побудувати додатковий ярус для ліжка - тепер він буде безпосередньо під робочим місцем. Це розумно!
515189

Невеликі кронштейни, закріплені на стіні, є початковою точкою всієї конструкції.

Підтримує балки для обсадної конструкції.

Дуже важливо, щоб все тверде. Хлопець прийняв, що він провів багато часу, перевіривши кріплення.

Каркас практично готовий!

Ця дерев'яна підстава буде служити опорою для зняття постільної білизни на колесах.

Зовнішня дерев'яна оболонка каркаса.

Дії призведуть до робочого місця.

Одна з найскладніших етапів роботи полягає в тому, щоб зробити теплий і надійний підлогу.

ламінат хлопець зробив себе, теж! Дрібні золоті руки.

Дерев'яні панелі не потрібно фарбувати, можна просто лакувати. Але вони виглядають не менш шикарно!

Тепер я не знаю приміщення. Ця ідея зробила мене серйозно думати про міні-ремонт.
кв.м.

Смачний! Працює. двоповерховий з оптимально організованим простором.

Ліжко дуже зручно на колесах. Я ніколи не бачив такого компактного спального місця ...

Великий приклад доступний, але дуже елегантний дизайн! Зараз в квартирі є два рази більше функціонального простору. Зауважте, що це блискуча ідея і розповісти друзям про неї. Невеликий номер можна перетворювати в справжнє диво дизайну. Я хочу повернутися до цього будинку ...

через takprosto.cc