546
Вона, здається, що вона збирається фотографії з її собакою, але подивіться, що вона має в руці.
Mary-Beth Eslarie hugged і поцілунав її чоловік, Lieutenant Eric Eslarie, перш ніж він пішов на роботу. Вона не зрозуміла, що вона зізналася її любов до останнього часу. Автомобіль Ерік потрапив на п'яний драйвер. Через годину в лікарні Ліутенант Есларі помер, залишаючи за дружиною і шістьма дітьми.
На момент аварії Ерік був з його сервісним собакою, німецькою вівчаркою імені Чорний. Незважаючи на те, що собака погано постраждала, він не хотів залишити свого партнера. Він був лише тоді, коли Мері-Бет прибув на сцені катастрофи, що вона зуміла відступати від Ерік.
Важко уявити, що Марія-Бет і її діти пішли.
Чорна підступна тяжка операція і відновлена, уникаючи паралічу. А потім Марія-Бет вирішила на честь чоловіка і батька її дітей з чорними і фотографіями, які ми хочемо показати вам.
Я впала в любов з офіцером поліції давно.
«Я любив один одного дуже багато. й
«Ми жили. Ми сміхалися. Ми любимо це.
Р
До небесного дня, коли мій партнер
Світ втратив ще одного героя.
"Одно, ми побачимо його знову."
До тих пір він завжди буде в нашому серці.
У пам'яті чоловіка і мого партнера.
р.
Чорний ще входить до складу поліції, але він тепер має лише одну місію: любити і захистити Мері-Бет і її дітей.
р.
На момент аварії Ерік був з його сервісним собакою, німецькою вівчаркою імені Чорний. Незважаючи на те, що собака погано постраждала, він не хотів залишити свого партнера. Він був лише тоді, коли Мері-Бет прибув на сцені катастрофи, що вона зуміла відступати від Ерік.
Важко уявити, що Марія-Бет і її діти пішли.
Чорна підступна тяжка операція і відновлена, уникаючи паралічу. А потім Марія-Бет вирішила на честь чоловіка і батька її дітей з чорними і фотографіями, які ми хочемо показати вам.
Я впала в любов з офіцером поліції давно.
«Я любив один одного дуже багато. й
«Ми жили. Ми сміхалися. Ми любимо це.
Р
До небесного дня, коли мій партнер
Світ втратив ще одного героя.
"Одно, ми побачимо його знову."
До тих пір він завжди буде в нашому серці.
У пам'яті чоловіка і мого партнера.
р.
Чорний ще входить до складу поліції, але він тепер має лише одну місію: любити і захистити Мері-Бет і її дітей.
р.