544
Прогулянка за п'ять хвилин і прогулянка по казковому лісу
Janek Sedlar – це молодий самовідданий фотограф з Чехії, який падає в жанрі надреальних краєвидів. Автор почав знімати фотографії тільки в 2011 році, а більшість його чудових робіт були створені в своїй домашній області Моравії, навколо білого Карпатського заповідника.
«Я надихнула щоденне життя, природа, мої думки та почуття», – розповів Жанк. Коли я в рідному місті, це так, щоб повернутися до мого дитинства, це дає мені нову життєву силу і я спробую поділитися цими моментами з камерою. Цей процес як різновид медитації. й
Веб-сайт Нагадуємо, що осінь – найбільш таємничий час року.
блукання
Королівство силу
Гей-підліток (18/19)
Червона фольга
Сон уві сні
Осінні молитви
Місце мрії
Ангели біля нас
Янтарна щастя
Лісовий Собор 466565
Пробудження Духа
Карпатський син
Дорога на іншу сторону
В дорозі
На дорозі з теплими думками
Гіпнотична поезія осені
Лісове правопис
Карпатське королівство
Autumn loneliness951678
Листя також спостерігали
www.boredpanda.com/autumn-forests-photography-janek-sedlar/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
«Я надихнула щоденне життя, природа, мої думки та почуття», – розповів Жанк. Коли я в рідному місті, це так, щоб повернутися до мого дитинства, це дає мені нову життєву силу і я спробую поділитися цими моментами з камерою. Цей процес як різновид медитації. й
Веб-сайт Нагадуємо, що осінь – найбільш таємничий час року.
блукання
Королівство силу
Гей-підліток (18/19)
Червона фольга
Сон уві сні
Осінні молитви
Місце мрії
Ангели біля нас
Янтарна щастя
Лісовий Собор 466565
Пробудження Духа
Карпатський син
Дорога на іншу сторону
В дорозі
На дорозі з теплими думками
Гіпнотична поезія осені
Лісове правопис
Карпатське королівство
Autumn loneliness951678
Листя також спостерігали
www.boredpanda.com/autumn-forests-photography-janek-sedlar/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
10 позитивних сніданків, які порадують ваших близьких
Чому Cs зазвичай стають більш успішними, ніж інші?