Нерідко можна знайти слова «інтроверт» і «лідер» в тому ж вирокі. Після того, як всі випадки, як вони повинні мати великий орієнтатор і відмінні при виготовленні тісних з'єднань. Інтроверти, з іншого боку, не відомі для цього.
Веб-сайт Це стаття, яка повністю знищує цей міф. Якщо ви думаєте про початок бізнесу, але не думаєте, що ви досить комунікативно, перевірте 6 правдів про інтроверти, які потрібно знати.
Інтроверти розумні. На всіх видах винагород, що пояснює їх схильність до ризиків. Інтроверти, з іншого боку, приймають більш обережний підхід. Ось чому це так часто, щоб почути відверту казку, «Чи це зробити!», а інтроверт віддає перевагу запитати, «Ми впевнені, що нам потрібно зробити? й
Чому ці знання дають нам перевагу? Прийняття ризиків – це обряд проходження будь-якого лідера, який кладе його у складне положення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Але, перш за все, реалізуючи свою схильність до прийняття рішень – це шлях до самовдосконалення, адже підприємці повинні зробити вибір щодня. Крім того, кожен проект вимагає як певного ризику для його розвитку, так і для реалізації ресурсів.
Інтроверти слухають і навчаються. На відміну від стійкого чаттера, який, як правило, для визначення соціальної активності людини, інтроверти воліють уважно слухати те, що інші говорять і поглинати цю інформацію перед говорінням. В той час як інша людина говорить про те, що вони слухають, а не думають про те, що сказати себе.
За словами засновника «Сусан Кане», інтровертів також поділяють любов до навчання. Вони мають внутрішню мотивацію, відповідно до якої вони шукають сутність, не звертаючи увагу на відповідність зовнішнім стандартам.
Інтроверти насолоджуються своїм спокійним темпом. Пам'ятайте, що маленький сором'язливий хлопчик в школі, який ніколи не говорив занадто багато і ніхто не приділяв увагу йому? Але один день він відкрив і говорив. Що сталося? Хто сказав: Вступи використовують силу своєї присутності: вони забирають правильний момент і говорять спокійно і свідомо, що закінчується позитивним сприйняттям інших.
Інтроверти дуже скромні. Не зважаючи на те, що викривлення є рогатом, але інтроверти більш об'єктивні про свої здібності і досягнення (не плутати з недооцінкою). Помірно передбачає можливість визнання помилок, недоліків, проміжків знань та обмежень. Це запорука успіху в роботі та в житті.
Важко поспілкуватися з новими ідеями або боротися з конфліктною інформацією.
Неперевершена угода з невизначеністю. Оскільки інтроверти менш чутливі до зовнішнього визнання, ніж екструзії, вони зручніші працюють з невеликою інформацією та протипожежними імпульсами, які призводять до збою. Інтроверти також схильні шукати альтернативні рішення.
Чи не ви? Можливо, ви вважаєте, що Альберт Ейнштейн, який сказав: "Я не те, що розумний, я просто зроблю проблеми довше."
Відповіді, де існує невизначеність, є величезною перевагою для будь-якого лідера.
Інтроверти комфортні роботи самостійно. Навіть якщо ви запустили бізнес через партнерство або спільне підприємство, то ви, ймовірно, можете запустити в ситуацію, де ви повинні працювати самостійно. Неперевершені воліють працювати самостійно, тому що це дає можливість зосередитися.
Steve Wozniak, співзасновник Apple, сказав: Більшість винахідників і інженерів, які я зустрілася, як мене: вони соромляться і живуть в своїх думках. Вони працюють краще, коли вони поодинці і мають можливість повністю контролювати свою подушку. Я хотів би дати вам деякі поради, які можуть бути важко взяти, але: працювати окремо. Це необхідно, якщо ви збираєтеся перетворювати площу. й
Неймовірно, що інтроверти є менш ефективними лідерами, ніж їх екстрені аналоги є міфом. Якщо ви є інтровертом або екстревертом, використовуйте ваші сильні риси характеру при роботі вашого бізнесу.
www.gettyimages.com/detail/news-photo/microsoft-chairman-and-chief-technology-architect-bill-news-photo/51472764