30 Принципи життя Махатема Ганді, які будуть надихнути і підтримувати вас в часи

Кожне слово говорить золотим. Сайт пропонує вибір мудрості від «люда тисячоліття».1,1 км По-перше, вони не помітили вас, то вони сміються на вас, то вони борються з вами. А потім виграєте.

2,2 км Якщо я не маю почуття гумору, я б загинув себе довго.

3. У Око для очей зробить світ сліпим.

4. У Світ досить великий, щоб задовольнити потреби будь-якої людини, але занадто малий, щоб задовольнити людський жито.

5. Умань Якщо ви хочете змінитися в майбутньому, будьте в цьому розділі.

6. Жнівень Слабкий ніколи не пробачає. Кованість є властивістю міцного.

7. Про нас Кращий спосіб знайти себе, щоб розчинити в сервісі іншим особам.

8. У Що б ви не робили в житті, буде незначним. Але це дуже важливо, щоб ви це робили.

9. Навігація Свобода нема нічого, якщо вона не включає в себе свободу для err.

10. Я знаю тільки одну смородина, і це тихий голос совості.

11. Великість народу та її моральний прогрес можна судити шляхом його лікування тварин.

12. Він завжди був таємничим для мене, як люди можуть поважати себе приниження інших, як себе.

13.00 р. Невелике тіло, що пристосується духом і надихнула незламна віра в свою місію, може змінити перебіг історії.

14. Любов ніколи не вимагає, це завжди дає. Кохання завжди страждає, ніколи не завадить себе.

15.00 р. Знайдіть ціль, ресурси будуть там.

16.00 р. Єдиний спосіб жити, щоб дозволити іншим жити.

17.00 р. Я тільки підрахував добро в людей. Я не без гріха, і тому я не розумію себе, щоб зосередитися на помилках інших.

18 років Не дуже мудро бути впевненим у собі мудрості. Варто пам'ятати, що найсильніший може показати слабкість, а мудрість може зробити помилку.

19.00 р. Матери конуси не визначилися більшістю голосів.

20. Надіслава з любов'ю, потурбуватися з правдією, насильством з терпінням.

р.

21. Можливий для одного

22. Без моєї згоди, ніхто не може завдати шкоди мені.

23. Бог є любов, що є єдиною правдою я повністю прийняти. Любов рівний Бог.

24. Яка різниця до мертвих, дітей-сиріт і бездомних, чи в ім'я тоталітаризму або в ім'я Священної демократії і лібералізму?

25. Моє переконання, що ніхто не втратив свою свободу, крім власної слабкості.

26. Людина - продукт власних думок. Що він думає, він стає.

27. «Ні», - сказав він з глибоким переконанням, краще, ніж «так», - сказав він тільки будь ласка, або, гірше, щоб уникнути проблем.

28. Міцність полягає в відсутності страху, не в кількості м'язів на нашому тілі.

29. Справжня краса знаходиться в чистоті серця.

30. Якщо ви хочете змінити світ, перейдемо.

www.psychologies.ru/self-knowledge/smysl-zhizni/30-jiznennyih-printsipov-mahatmyi-gandi/