530
25 смішних, сумних, мудрих та вічних котируваннях Антона Павлича Чехова
Редактори сайту готові підписатися на кожне слово класики, і що смачне слово! Запрошуємо Вас насолодитися мудрістю класики.
до Не дуже рано запитати себе: я роблю бізнес або нічого?
- жінка - це непристойний продукт, який ще не здогадувався накласти екзистентний обов'язок.
до Де мистецтво, де талант, немає старої, без самотності, не хвороби, і смерть – половина.
- У Росії немає філософії, але всі філософії, навіть п'ятдесят.
- Щоб біль відповідав з крім і сльозами, означатися з запаленням, до знезараження. На мій погляд, це насправді називається життям.
- Перш ніж любити, я знав, що любов був.
до Все повинно бути красивим у людини: обличчя, одяг, душа і думки.
до Ви не можете попросити бруд не бруд.
- Тільки в неприємностях люди розуміють, наскільки важко бути майстером своїх почуттів і думок.
- Життя це момент. Не можна жити спочатку на проекті, а потім переписати на білому кольорі.
до О, свобода, свобода! Навіть підказка, навіть ненавидима надія її можливості, дає душі крила, не це?
- Жінки без чоловічого супутника, і чоловіки без жіночого супутника стають приступними.
- Короткість - сестра таланту.
- Любов, дружба і повага не так зв'язана як звичайна ненависть чогось.
до Якщо ви хочете стати оптимізмом і розуміти життя, зупинити бджільництво те, що говорить і письмовий, і дотримуватися і зрозуміти.
- Коли ви любите, ви виявите собі таку багатство, так багато ніжності, торкнувшись, важко вірити, що ви можете любити так багато.
- А мудрий чоловік любить навчатися і фольги навчати!
- Тоді людина буде краще, коли ви покажете його що він.
до Що ми відчуваємо, коли ми любимо. Осіння в любові говорить людину, що він повинен бути.
- Людина те, що він вірить.
до Вона сказала, що філософи та істинні сажі є байдужими. байдужість – параліч душі, передчасна смерть.
- Жінка може бути другом чоловіка тільки в цій послідовності: перший друг, потім коханка, а потім друг.
- Життя дуже просто! Дуже багато зусиль, щоб ускладнити його!
до Якщо людина не п'є або дим, ви починаєте дивувати, якщо він трохи.
- Я не хочу нічого особливого, щоб вийти з мене, щоб створити чудові речі, але я просто хочу жити, мрії, надії, тримати всюди. Життя коротке і нам потрібно жити краще.
через diletant.media/articles/26140015/
до Не дуже рано запитати себе: я роблю бізнес або нічого?
- жінка - це непристойний продукт, який ще не здогадувався накласти екзистентний обов'язок.
до Де мистецтво, де талант, немає старої, без самотності, не хвороби, і смерть – половина.
- У Росії немає філософії, але всі філософії, навіть п'ятдесят.
- Щоб біль відповідав з крім і сльозами, означатися з запаленням, до знезараження. На мій погляд, це насправді називається життям.
- Перш ніж любити, я знав, що любов був.
до Все повинно бути красивим у людини: обличчя, одяг, душа і думки.
до Ви не можете попросити бруд не бруд.
- Тільки в неприємностях люди розуміють, наскільки важко бути майстером своїх почуттів і думок.
- Життя це момент. Не можна жити спочатку на проекті, а потім переписати на білому кольорі.
до О, свобода, свобода! Навіть підказка, навіть ненавидима надія її можливості, дає душі крила, не це?
- Жінки без чоловічого супутника, і чоловіки без жіночого супутника стають приступними.
- Короткість - сестра таланту.
- Любов, дружба і повага не так зв'язана як звичайна ненависть чогось.
до Якщо ви хочете стати оптимізмом і розуміти життя, зупинити бджільництво те, що говорить і письмовий, і дотримуватися і зрозуміти.
- Коли ви любите, ви виявите собі таку багатство, так багато ніжності, торкнувшись, важко вірити, що ви можете любити так багато.
- А мудрий чоловік любить навчатися і фольги навчати!
- Тоді людина буде краще, коли ви покажете його що він.
до Що ми відчуваємо, коли ми любимо. Осіння в любові говорить людину, що він повинен бути.
- Людина те, що він вірить.
до Вона сказала, що філософи та істинні сажі є байдужими. байдужість – параліч душі, передчасна смерть.
- Жінка може бути другом чоловіка тільки в цій послідовності: перший друг, потім коханка, а потім друг.
- Життя дуже просто! Дуже багато зусиль, щоб ускладнити його!
до Якщо людина не п'є або дим, ви починаєте дивувати, якщо він трохи.
- Я не хочу нічого особливого, щоб вийти з мене, щоб створити чудові речі, але я просто хочу жити, мрії, надії, тримати всюди. Життя коротке і нам потрібно жити краще.
через diletant.media/articles/26140015/