Чому жінки залишають чоловіків, навіть ті, хто любить

Тільки одна причина! Я Шузин Шаньфарбер і я одружився радник. Я працюю з чоловіками і жінками, які допомагають загубитися в шлюбі. І хоча проблеми, як правило, здаються різні для всіх, чоловіки повинні знати, що якщо проблема в них, то це зазвичай однаково.

Саме тому їх дружини залишають їх.

Серце перерву. Але вони роблять. Вони збираються у своїх відвагах і всіх своїх сил. І вони залишають людей, з якими вони діляться дітьми, будинками і життям. Це майже завжди буває з однієї причини.

Тексти пісень, а це означає: Жінки йдуть, тому що їх люди пішли! Не існує. Вони просто не присутні в житті.

Вони працюють. Вони грають футбол або комп'ютерні ігри. Перегляд телевізора. Гойдалка рибалка ... Цей список триває протягом тривалого часу.

Ми говоримо про не поганих людей. Вони хороші люди. Добрий батько. Вони підтримують свою сім'ю. Вони приємно, вони милі. Але вони беруть свої дружини на надані. Вони не цікавляться ними. Вони не в житті, хоча зовні все зазвичай виглядає різним.

Я не буду судити всіх. Я не збираюся сказати вам, що справа і що неправильно. Про те, що я бачу щодня. І ось проблема.

Ваша дружина не є вашим майном. Вона не повинна любити вас своїм серцем. Ця любов повинна бути зароблена. День по днях, момент за часом. Так само, як ви робите гроші. Ви повинні виграти його, не з грошима або соціального статусу, але з вашої уваги. Вона повинна відчувати себе, як ви доглядати. Вона повинна знати, що її слова і досвід Вона повинна знати, що ви прослуховуєте її.

Не торкайтесь, коли вона каже вам щось. Не заспокоїти її з монотонним «все буде дрібним». Не грайте адвоката девіла. Спробуйте слухати її. Дійсно слухайте.

Причастя з нею з повною увагою. Якщо ви берете його рукою, зверніть увагу на те, як ви відчуваєте в руці. Зверніть увагу на те, що відбувається, коли ви доторкнетеся або захоплюєте один одному. Що відбувається в вашому тілі? Як ви відчуваєте? Зверніть увагу на Ваші найтонші почуття та емоції. (Це іноді називається усвідомленням.)

Але звичайно ж ви занадто зайняті для цього. У вас немає часу. Але що близько п'яти хвилин?

П'ять хвилин щодня. Не кажучи вже про те, що треба бути достатньою для того, щоб зробити додатковий обід. Я говорю про те, що кожен чоловік може знайти п'ять хвилин в день, щоб присвятити всім своїй жінці.

Я вірю після того, як ви спробуєте, ви будете відчувати себе, що ви не відчуєте в тривалий час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А ваш шлюб буде збережений.

Похему-генщини-бросайут-мугчин-даж-teh-kogo-prodolgayut-lyubit