Ця жінка was в сьомий heaven чекати для a потрійна на 42 Але виявилося, це не всі...

Заміжня пара Fugate живе звичайним виміром життя. За роки роботи ми з радістю відповіли в Києві. Вони переплітаються, і разом вони піднімуть 10-річну дочку Кайтлін. Але для свого 42-го дня народження Кімберлі отримує абсолютно несподіваний подарунок. Вона дізнається, що вона скоро подарує чотири однакових близнюків!

Дуже приємно здивувати, що вона була вагітна. Вона і її чоловік не планував мати нові діти, тому майбутній мама дізнався про цей приємний сюрприз досить пізно після інциденту. На 13-му тижні вагітності відбувся перший медичний огляд Kimberley. Його результати шокували пара: лікарі сказали їм підготуватися до походів!

Крайг і Кімберлі вирішили, що трилетки є справжнім подарунком. Але перед тим, як вони встигли звикнути до ідеї, що вони скоро будуть няти три дітей, ще більш вражаючі новини прибули.

Під час чергової медичної експертизи, яка відбулася на 28-му тижні вагітності і практично збіглася з 42-го дня народження Кімберлі, лікар радить пари підготувати більше речей для новонародженого. "У вас занадто багато ніжок для трьох близнюків", - сказав лікар, огляд результатів УЗД.

Виявилося, що Kimberly стане матір'ю чотирьох дітей! Крім того, виявилося, що всі близнюки ідентичні, тобто вони розвивалися з того ж яйця. Імовірність такого заходу оцінюється в 13 млн. грн.

Пройшла вагітність без будь-яких ускладнень, а незабаром з'явилися чотири красивих дівчат. Як і всі члени сім'ї Fugate, новонароджених отримали імена з літерою «K», малюки названі Кенлі, Крістен, Калі і Келсі.

Рік після народження щаслива мама ділиться враженнями: Я не планую мати дітей після моєї першої дочки Кайтлін. Але тепер я думаю, що це Бог, який дав мені цей подарунок. Коли я дивлюся на ці милі обличчя з прищами на своїх щоках, я відчуваю себе щасливим у світі!