37-річний Гілвінас Накас має неймовірне м'язове тіло, але він вважає, що він невеликий і frail, оскільки він страждає від bigorexia.
Bigorexia, відомий як м'язова дисморфія, є серйозним психічним захворюванням, в якому людина, здається, мати недостатню м'язову масу. Анорексія, але в зворотному напрямку. Хоча анорексія думаю, що вони занадто жирні, насправді бути дуже тонкими, bigorexics думаю, що вони дуже тонкі, коли насправді вони м'язові.
Незважаючи на те, що Джильвінас Накас працює двічі на день в тренажерному залі і дотримується суворої дієти білка, він не може насолоджуватися плодами своєї праці, оскільки він страждає від bigorexia. Людина вважає, що він виглядає «розпушування» і м'язи його тіла недостатньо розвинені, і продовжує працювати важко в тренажерному залі, зберігаючи білковий раціон. Моя дружина втілила, що я розвивав велику Я завжди попросив людей, які я шукав, щоб почути від них, які я мав м'язи. Я ніколи не щасливий з тілом. Коли я дивлюся в дзеркалі, я просто не бачу, що інші люди дивляться і інші завжди скажу мені великий, м'язовий і хороший вигляд. Я бачу протилежність: невелика, з недостатнім рельєфом і м'язами. Я не хочу йти, я ігнорую своїх друзів, я не забираю мій телефон, я не відповіла мої тексти. Моє життя - це робота, тренажерний зал, будинок, харчування і сну, це все!
р.