Чому 6-годинний робочий день більш продуктивний ніж 8-годинний робочий день

Згідно FastCompany, середня американка працює близько 8.7 годин на добу. За словами Ведомости, росіяни витрачають ще більше часу на місці. У той же час редактор FastCompany зазначає, більшість часу американський співробітник витрачає на обробку повідомлень, працюючи з електронною поштою, перевіряючи соціальні мережі і так далі.

Веб-сайт Ця стаття пояснює, чому це буде краще для нас і наших лідерів, якщо ми працювали тільки 6 годин на добу.

Багато ІТ-компаній Швеції вирішили скоротити робочі години до 6 годин. Лінус Фельдт, генеральний директор студії розробки додатку Filimundus, вважає, що це важко для співробітників, щоб залишатися продуктивним протягом 8 годин, і краще зменшити робочі години.

« » » » » » » » » » » » » » »Я не думаю, що 8-годинний робочий день є кращим рішенням. Щоб залишатися продуктивним днем, працівники повинні відволікатися, приймати короткі перерви і так далі. Кожен працівник бажає провести більше часу з родиною або друзями. Я дивився, якщо ми можемо приїхати з розчином на ці два проблеми, сказав Feldt.

Команда Filimundus працює в цьому режимі майже на рік. За даними управління такі зміни не зменшили загальну ефективність працівників. У той же час при переході на цей режим команда попросила відмовитися від використання соціальних мереж на робочому місці, а також уникнути зайвих зустрічей. Управління також знизило кількість зустрічей з персоналом.

Ще одна шведська IT компанія Brath, вперше використовувала таку систему близько 3 років тому. За словами генерального директора стартапу, таким чином, проект керує збереженням співробітників:Коли ви звикли до того, що ви не хочете втратити його. Наші співробітники мають можливість забрати своїх дітей з школи, провести більше часу з родинами, а також готувати смачну вечерю. Ми піклуємось про наших співробітників, каже він.

Сервісні центри Toyota в Гетеборг перемістили своїх працівників на 6-годинний робочий день у 2002 році, пише Гардіан, а з тих пір, коли щоденна робота робітників не змінилася. Один з працівників такого сервісного центру призначає, що він працює на своєму місці протягом 8 років і частково зберігається з виїзду на короткий день. "Всі мої друзі ревнощі мене, - каже він.

Такі експерименти не тільки проводяться главами приватних компаній. Наприклад, в одному з державних будинків, які проживають в Швеції, також пропонуються для роботи 6 годин на добу замість 8 годин на добу з зарплатою. В результаті їхня робота коштує управління більше, але одночасно Догляд за пацієнтами, покращеними як медсестри стали менше втомилися.

Зазначимо, що інші шведські медичні підприємства зазначають про новинки, хоча б два інших шведських лікарі пропонують таку ж альтернативу медсестри та деякі лікарі, такі як хірургічний відділ.

Зміна термінів в будинку для годівлі – це лише тимчасовий експеримент, і керівництво не впевнені, що такий графік з часом стане офіційним для медсестер. У 1990-х роках практика була поширена в таких установах, але пізніше вона повинна бути скасована через високу вартість.

Тим не менш, керівництво Філімундус зазначає, що для запуску не існує фінансових витрат зміни режиму. «Для того, що вони однаково продуктивні. Звісно, у разі відсутності права особи від офісу, але це може статися з 8-годинним робочим днем. Ті компанії, які проводяться на 8-годинному режимі, цитуючи високу вартість зменшення довжини робочого дня, приступаючи до ідеї, що працівник 100% продуктивний протягом 8 годин в офісі – і це не вірно.

Починали відчувати більше енергії. «Мої колеги дадуть мені силу. Я бачу їх, що приїжджає до роботи з кожним днем. Вони не відчувають втоми. У громаді є кілька спорів і конфліктів. Ми всі щасливі., говорить один з співробітників.

У 2014 році Генеральний директор Американської компанії Buffer вирішив провести власний експеримент: він почав працювати всього за 5,5 годин на добу (з тривалими перервами протягом дня) 7 днів на тиждень, при цьому до 4:30 ранку. В результаті засновник стартапу припинив експеримент з двох причин:

Ми не отримали повної вакансії, адже весь ринок відпочиває. Ведуться роботи без вихідних, він сказав: "збиті". бельгійська студія дизайну Central вирішила проблему неефективності працівника в іншому вигляді: управління підприємством скоротило тривалість робочого тижня до 4 днів, збільшення кількості днів для співробітників. У вихідні дні працівники можуть розслабитися, залучати до сторонніх проектів або приїхати до офісу.

Засновник студії Geoffroy Delaubel Підвищення ефективності працівників – працівники стають більш швидкими для прийняття рішень, більш продуктивної роботий Зробіть свою роботу краще і закінчуйте проекти швидшей Крім того, понад три вихідні, працівники встигнуть відпочивати ще і приїжджають у понеділок ще свіжими. Овертайм в студії все ще дискурований, навіть як робочий тиждень скорочується.

через art4mi.ru/posteryi/sovetskiy-agitatsionnyiy-plakat-171-starshego-slushay-razumnuyu-rech-8212-dengi-v-sberkasse-nado-berech-187