2162
Чому не розлучення (Торсунов).
Ведуться роботи з вищими силами.
Якщо люди живуть разом за рік, то це відносини не для нічого.
Більші сили створюють сім'ю лише однією метою - надати людині тест.
Щастя буде проходити тільки після того, як ви пройдете іспит.
По-перше, приманка - це романтичний зв'язок, після чого невидима війна полягає в тому, щоб твоїй коханій людині.
Етапи розвитку сімейних відносин:
1,1 км Мир - Я приймаю кохану людину з усіма його румами, незалежно від того, що він приймає мене.
2. Повага - ви відчуваєте, що ця людина є дорогою вам, що він прагне створити праві відносини з вами і жертвує щось для вас.
3. У Справжня любов починається, коли люди мають сильну прихильність, прагнення служити один одному, тоді вони відкривають одне серце.
Ви повинні боротися за любов. Вона не придумає себе. Ви повинні заробляти.
Люди часто дуже недорогі за характером: як тільки починаються судові процеси, вони працюють на іншу дружину або чоловіка. Реальні люди означають свою долю, борючись за це, і перемогти.
Кожна людина має стільки рис в своєму персонажі, що не можна терпіти, жінка теж, і вони переносять один одного добровільно і намагаються служити один одному. Це любов, не те, що буде хтось, хто вас не завадить. Чоловік не може допомогти, але не дратує жінку в принципі! Він приступний, не знає, як поводитися, іржі, любить тільки їсти і спати, ледачий, нечутливий, непристойний, може не поїсти протягом 2 днів. І жінка на природі дуже нудна, дивний, дотик, дратівливий, неконтрольований, жаді. А потім їх очі зустрілися, і звичайно вони відразу закохуються в любові.
А потім починається не казка, але життя.
Ви думаєте, що людина, яку ви думаєте, є найвибагливіших і щасливих, і ви думаєте, чому я отримав її, він стане найбільш улюбленим, якщо ви пройдете іспит вашої долі. А ти здивуєшся! Як тільки ви станете гідними, ви побачите, як кохана людина трансформує.
Жінка повинна принести красу і витонченість! А коли ви носите мішок цементу замість того, щоб людина поруч з вами просто забуває, чому він повинен бути людиною!
Що буде з кимось, хто закинув кохану людину? шемале