1326
20+ Фотографії Дубаю: До Oil Discovery І Після
Моя дідусь з верблюдом, мій батько прокинувся верблюдом, я їдаю Мерседес, мій син приводить до Ленд Ровер, сина його буде їздити на Ленд Ровер, але його син буде їздити на верблюд.
Рашид bin Saeed Al Maktoum (1912-1990), 8th Emir of Dubai (1958-1990).
Сьогодні Дубай - це величезний мегаполіс у хмарочосах, який виглядає більш футуристично, ніж будь-яке інше місто на землі. Але в 1833 році, коли Дубаю було засновано, поселення налічувало лише 800 осіб. Невеликий центр риболовлі та перлового полювання. Буває там і зайняті прості хати з пальмових дерев. Фотографії в нашому огляді показують життя цього чудового міста в 1950-х і 60-х роках, безпосередньо перед відкриттям нафтового родовища. Це було 60 років тому, але це було величезною відмінністю.
Життя в Дубаї перед пошуком нафти.
Р
Булл караван стежить за Дубаєм. 1960-ті роки.
Чоловік курить кальян продає лимони і сушені трави.
Ринок в центрі Дубаю.
Дубай, 1960-ті рр.
р.
Аеропорт Дубай. 1971.
Аеропорт.
Дубай з висоти пташиного польоту. 1950-ті рр.
На набережній в Дубаї. 1950-ті роки.
Чоловіки на молитві
Розташування олії
р.
Один з бухт в Дубаї. 1960-ті рр.
Цілодобова вежа.
Перший Jashanmal магазин в Дубаї. 1956.
57016 км
Перший літак, який висаджує на новому проході в аеропорту Дубай, був прибув у 1965 році.
р.
Водопостачання в Дубаї. 1960-ті рр.
Р
Дубай сьогодні є абсолютно різним світом. Великі хмари піднімаються над хмарами.
Рашид bin Saeed Al Maktoum (1912-1990), 8th Emir of Dubai (1958-1990).
Сьогодні Дубай - це величезний мегаполіс у хмарочосах, який виглядає більш футуристично, ніж будь-яке інше місто на землі. Але в 1833 році, коли Дубаю було засновано, поселення налічувало лише 800 осіб. Невеликий центр риболовлі та перлового полювання. Буває там і зайняті прості хати з пальмових дерев. Фотографії в нашому огляді показують життя цього чудового міста в 1950-х і 60-х роках, безпосередньо перед відкриттям нафтового родовища. Це було 60 років тому, але це було величезною відмінністю.
Життя в Дубаї перед пошуком нафти.
Р
Булл караван стежить за Дубаєм. 1960-ті роки.
Чоловік курить кальян продає лимони і сушені трави.
Ринок в центрі Дубаю.
Дубай, 1960-ті рр.
р.
Аеропорт Дубай. 1971.
Аеропорт.
Дубай з висоти пташиного польоту. 1950-ті рр.
На набережній в Дубаї. 1950-ті роки.
Чоловіки на молитві
Розташування олії
р.
Один з бухт в Дубаї. 1960-ті рр.
Цілодобова вежа.
Перший Jashanmal магазин в Дубаї. 1956.
57016 км
Перший літак, який висаджує на новому проході в аеропорту Дубай, був прибув у 1965 році.
р.
Водопостачання в Дубаї. 1960-ті рр.
Р
Дубай сьогодні є абсолютно різним світом. Великі хмари піднімаються над хмарами.