804
15 Цитати з позачергової Chulpan Хаматової
Chulpan Khamatova - це дивовижна акторка, будь-який проект за її участю - це ціла подія. Найкращі режисери театральної та кінотеатрної роботи з нею, але її найважливіша робота – це її робота в благодійному фонді, щоб допомогти дітям з лейкемією. І Хульпан щаслива мати трьох дітей і дуже розумна жінка.
На 40-річчю чудової акторки Веб-сайт Зібрав його найцінніші слова.
Мені потрібно поважати себе, інакше важко жити. Я вірю, що людина повинна прийняти подарунки долі. Розумний чоловік не боїться здаватися смішним. Любов – це перш за все робота створення ілюзійного світу.
У кожного є кнопка, і якщо натиснути її, вона буде цвісти як квітка. Я завжди був старшим, ніж вік, який придумав критики та аудиторії. Проблема життя з мене, але я жити першим, і вона йде кудись біля мене. Стан суспільної самотності характерна для всіх акторів, загалом, всіх творчих людей.
День жінок був придуманий для Lilliput - чоловіків, які на решті часу їх жінки байдужі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: У чоловічому природі любов тільки себе. Предрогатив жінки – любов іншої людини більше, ніж сама. У нас є діти і вони не мають. Це те, що робить всі наші відмінності і протиріччя. Якщо людина зможе посміхатися на себе, це вказує на його внутрішню свободу. р.
Ви знаєте, прямо в повітрі, я відчуваю нестачу класики. Тому будь-яка можливість послухати справжню глибоку музику варто її вагу на золото. Якщо ви хочете жити безстрашно, ви будете жити безстрашно, ви будете готові до цього. Але це внутрішній почуття свободи, я думаю, що це більш важливо, ніж смерть, більш важливо, ніж що-небудь інше, або ви можете скуштувати себе в цьому ногу. Я хочу, щоб я згадав, що я живу, і це життя навколо мене. Я думаю, що це те, що щастя. Перегляд фото Рускіно
Р/р 26004053158235
Фотографи 32 дні для фото всього дерева.
Зустрічайте Alain Bombard. Він довів, що людина може зробити все.