5 речей, які ви повинні знати, якщо ви повинні знати

Коли ви «не з чимось», здається, що весело і без проблем життя попереду. І з цим почуттям ви живете десять років, насолоджуючись своєю юністю. Потім одна ніч тридцять збиває на двері. І ви усвідомлюєте, що найпродуктивніший час життя витрачається в пеклі. Що потрібно знати про час між двадцять і тридцять років.

1,1 км Великою помилкою нового тисячоліття є те, що вік від двадцяти до тридцяти років вважається вік, коли можна прогулятися. «Тірти – новий двадцять». Є багато здоров'я, багато енергії, і здається, що це завжди буде справа. Але це децептивне положення.

Вчені зарекомендували, що 80% долільних подій відбуваються в житті людини до тридцяти років.

• Два третини зростання доходів відбувається в перші десять років кар'єри.
  • За тридцять років, більше половини людей одружилися, починають знайомство або жити з майбутніми партнерами.
  • Особистість людини змінюється найбільш активно від двадцяти до тридцяти років;
  • У віці тридцяти років людський мозок завершує його розвиток.
  • У віці від двадцяти років жіноча репродуктивна функція.
2,2 км "Після тридцять я буду жити!" ? Є один цікавий міф, що говорить ті, хто між двадцять і тридцять. Люди в цьому віці думають, що після тридцяти життя швидко зміниться і буде набагато більш крутіше, ніж в двадцять років. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Проте, в одному з небагатьох досліджень, дослідники з Бостона та Мічиганського університету проаналізували сотні оповідань, написаних видатними людьми наприкінці їх земної подорожі. Вони дізналися, що Важливі події відбувалися від народження до смерті, але частина з них визначила наступне життя відбувалася між двадцять і тридцять років.

3. У Що відбувається після тридцяти? Якщо ви не накопичили будь-яку платформу до тридцяти, то у нас буде дуже сумний і важкий десять. РКоли ми залишаємо все пізніше, після тридцять років, величезне навантаження потрапляє на наші плечі: Для того, щоб зробити все необхідне для того, щоб вам було якомога простіше. Багато з цих завдань просто несумісні, крім того, через тридцять років набагато складніше робити їх відразу.

4. У Найголовіші події в галузі кар'єри, непарно достатньо, відбуваються в цей час.

Про дві третини заробітної плати зростає в перші десять років професійної діяльності.

У своїх двориках люди можуть мати відчуття, що ще десятки років приходять, під час яких вони будуть заробляти більше і більше, але це тільки мрії. Неважливо, наскільки добре цей період йде, тим, хто почав свою кар'єру досить пізно не зможе подолати хасм, який відокремлює їх від тих, хто почав просуватися в кар'єрних сходах раніше.

5. Умань Якщо побудувати кар’єру можна порівняти з грою блекджека (коли потрібно побачити картки, приймати рішення; грати як руки, запам’ятовувати поточні виграші; бути готові приймати ризики), тоді як вибір життєвого партнера буде схожим на колесо рулетки і поставити всі чіпси на червоний.

Ваш вибір партнера та всіх пов'язаних з ними аспектів життя дорослих залежить від одного рішення. Гроші, робота, спосіб життя, сім'я, здоров'я, дозвілля, пенсія і навіть смерть все перетворюються на змагання в парах (при підключенні стопи одного бігуна до ноги іншого).

Тому, коли в двадцять років люди перенесли створення серйозних відносин вже пізніше, варто розуміти, що в тридцять років буде набагато складніше.

Взаємодія між двадцятьм і тридцятьм небезпечним. Звичайно, після тридцять років мозок залишається пластиком, але він не розвивається в такому швидкому темпі, як і раніше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зберігати його.

через lifehacker.ru 2014/09/26/esli-vam-ot-20-do-30/