Незвичайний метод освіти або «Життя бізнесменів»

Чи не всі підприємці, які спонукають своїх дітей з дорогими подарунками і не заперечують їх що-небудь, хтось навчає їх, щоб вони самі могли досягти чогось в цьому житті. До таких батьків відносяться батько цих дітей, які самі організували свій невеликий бізнес і вже заробили свої перші заощадження.

Далі текст автором:

На фото мій ідеальний білий Land Cruiser. І мій відмінно укладений золотистий антрацит рубль. І мішки для сміття - це мій бізнес сина, і тому вони можуть бути біля автомобіля і рубля.
Якщо ви їдете в минуле моє село і ви бачите два хлопчики, віком 7 і 9, прокопуючи через сміття, це шахта. З ними є собака, розмір гаманця - не для безпеки, але для компанії. Так три з них щоденні вихідні та перетягують у сміття - збирають пляшки. У селі вже є чистота і діти тепер шукають руббів навколо. Потім пляшки можна знайти прямо на мій ідеальний рубль очищають від етикеток, притискають і сортують: білі пляшки в чорному пакеті, а кольорові - сині. Потім ми навантажуємо мішки цього сміття в мій автомобіль. З понеділка по пляшці з водієм, повертає пляшки для переробки та отримує гроші.

Кошти діляться на 40 × 60 - старше отримує більше, тому що він збирає більше, він отримує адресу в Інтернеті, де пляшки приймаються, він назвав, погодився на більш високу ціну через те, що вони сортують ці пляшки самі заздалегідь.
Діти не витрачають гроші, але економлять. Зварений син дав мені свої заощадження на 24 відсотків річних. Він вирішив диверсифікувати свої заощадження і сказав мені купити його 200 євро і поставити його в банк. Тепер він має 200 євро на свій депозит, близько 30 тис. більше за інтересом - син його 600 рублів доходів вже стабільно. Крім того, він працює на складі обладнання. На місяць тому я вирішив, що це не достатньо, і це те, як розпочато доставку пляшок. Наймолодші все ще йдуть в дитячий садок і не встигають працювати на складі, тому він має тільки одне джерело доходу - пляшки.

Добре про пляшки це те, що в першу чергу це не так, як вони купили, відверті і панчішні пляшки в їх приміщенні. Ні, вони приймали мішки і підібрали сміття в с. По-друге, гроші, які не заробляють у своєму батьковому підприємстві, набагато цінніше і вигідніше. Більше грошей від кишені до кишеню всередині сім'ї, але реальні реальні гроші притягуються з ринку.
Дохід від цього підприємства становить 100 рублів за 300 пляшок. Викладання дітей до роботи, встановлення вартості грошей, освіченої незалежності і незалежності, як звичайно, неоцінюється. Так битва між любов'ю машини і педагогікою перемогла педагогіка.

до

Я не знаю, якщо я погоджуюсь з автором цієї статті або ні. Найімовірніше, це випадок, коли людина дрочить “з екстремального до екстремального” і може бути варто шукати середню землю між таким бізнес-планом і безшумним пануванням дітей.