Сайт публікує маніфестовану літеру, написану Мериль-Степом. Ми захопили ці чесні і сильні слова людини, втомлені гіпокризією, криється і агресія інших.
«Я не збираюся ставити багато більше, не тому, що я став рогантом або жарогантом, ні, тільки тому що я досягла певного етапу життя — етап, де я більше не хочу витрачати час на речі, які не задовольняють мене або це боляче. Я вже не збираюся перенести циніку, зайву критик, суворі вимоги до будь-якого роду. Я не маю бажання порадувати тих, хто не любить мене, щоб любити тих, хто не любить мене, і посміхатися тим, хто не посміхається.
Я не віддаю одну хвилину, щоб хтось, хто лежить або намагається маніпулювати мене. Я вирішив більше не існувати в претензію, гіпокризії, криється і дешево, занурення хвалі. Я більше не переносить або частково виготовлені або нерозривні вчені. Я не збираюся боротися з козипом, я не знаю конфлікт і порівняння. Я вірю, що світ складається з протилежних, що світ різноманітний, тому я спробую уникати людей з жорстким характером, не в змозі адаптуватися до навколишнього середовища. Я знезаражаю добробуту і невірності в дружбі. Я не можу отримати разом з тим, хто не здатний вірний комплімент, який не здатний заохочувати і надихати їх словами, і хто не любить тварин. Перебільшення шин мені. І так, серед інших речей, я більше не перенесу тих, хто не заслуговує мого терпіння. ?
- Мерил Стип.
на www.adme.ru/tvorchestvo-kino/meril-strip-ya-bolshe-ne-sobirayus-terpet-951310/