Чому небезпечне здоров’я

У інтернеті руху «сопозитивних» стає дуже популярним, прихильники якого, як правило, молоді дівчата з суттєвою зайвою вагою, можуть похвалитися їх тілом і викликати на них «люби себе з ким», не тільки стрункими. Сайт публікує статтю, в якій лікар пояснить, чому цей підхід може бути небезпечним для здоров’я занадто "божливих" людей.

Десять жінок моєї висоти просто перенесли 240 кг хворого з ліжка до робочого столу. Я тримав ногу, якщо мені довелося.

Ліжко для таких пацієнтів вимагає особливого, з особливим надувним матрацом, в іншому випадку вони відразу потрібні серветки тиску.

А для перетягування з ліжка до ліжка, є також особливий надувний матрац, тапочки знизу. Увімкніть бічні шляхи пацієнта, підігніть під ним неперевершений матрац, переверніть на іншу сторону і перетягніть матрац з іншого боку, щоб пацієнт все на матраці. Потім матрац нагрівається, ручається, і він досить легко ковзає від ліжка до ліжка, як стружка в снігу.

Довгий час хворого. Запущений цукровий діабет, на фоні якого розвинена виражена інфекція (діабетика схильна до інфекції пальців, складок шкіри і різних інших речей, вони мають знижену стійкість до інфекцій, периферичний кровообіг погіршується, а шкірні складки в багатьох oh-go що).

Хворий два роки молодше мене. Я не знаю. І якщо це робить, то не вийде в літровому розумінні, але залишить в колясці - судячи за умови ніг, він довго не використовувався. Вони величезні, вони здуті, і, вибачте деталі, коли ви йдете в операційну кімнату, і ви бачите пацієнта в перспективі «легів», ви думаєте, що це жінка. Маскулінна гідність втрачається в складках і, швидше за все, пропалюється там як наслідок хронічного запаленняЦе загальний для дуже жирних чоловіків. Якщо вони раптом втратили вагу і стають здатні знову, то вони повинні виконувати операцію для видалення «поганих пенісів» (термін, лікарі – всі циніки, так).

І тут сумна частина. Діабет першого типу є вродженою хворобою, від якої вони використовували для штампування в своїх зубах, і зараз вони успішно живуть (дотримання всіх). Найчастіше діабетика першого типу шейку за своє здоров'я і зробити все, щоб жити якомога довше (принаймні, я не знаю, якщо це те ж саме в Росії).

Але цукровий діабет другого типу обов'язково є захворюванням, набутим, п'яним. Ну і так, є схильність, але це все і не означає схильність. Давайте скажемо, що у мене є схильність. Що ви думаєте, що я все про втрату ваги і витягування заліза в залі? Ні, звичайно, я хочу виглядати краще і довше, але це не достатньо мотиватора для мене. Я не хочу мати діабет. І я сподіваюся, що я не маю одного, тому що бути схильними до того, щоб тримати себе в перевірці.

По-перше, я знаходжу себе лікуючи зайву вагу, як погана гігієна тіла. Ви можете кинути тапочки на мене, але це не змінює нічого. Звісно, люди, які недбалі з гормональним фоном, і важко контролювати вагу. Але, по-перше, не так багато таких людей, а по-друге, не потрібно бути тонкими, але потрібно бути здоровими. Ви можете бути жирними, але мобільними, пружними, здоровими і красивими, або ви можете бути желеподібними і хворими. І так, медузи, як правило, мають проблеми психологічної природи, щось там вони їсти, кожен.

І я знаю небезпечну схильність до «люби себе жиром». Не тому, що жирні люди не повинні любити себе, але тому що вони, як правило, не дивляться. Тексти пісень, а це означає: Люди приймають його буквально - люблять себе жир, ваш жир красивий, і нехай ніхто не говорить інакше. Ми повинні. Люблю себе, як ви і покажете любов у вигляді догляду - правильно харчуватися, перемістіть більше, спробуйте зберегти тіло в оптимальній формі для неї (Переповіді це буде приємною повнотою, є таке слово «океї», яке не вдається тонкості найчастіше) і не начиняє його печивом до кінця. В іншому випадку ви злий buratino, це те, що я кажу лікарю.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8