772
4 небезпечних предметів, які викликають рак, я думаю, що я позбавляюся від них відразу!
Мій будинок не завжди мій фортеце, тому що навіть у відокремленому куті є небезпека. У вашому будинку є, мабуть, предмети, які можуть викликати багато шкоди для вашого здоров'я. Сьогодні Я приготував для вас список 4 дуже небезпечних предметів, які можуть викликати дуже серйозні захворювання, зокрема - рак. Зайдіть в цей список і відкинути його!
1,1 км Повітряні освіжаючі
Більшість повітряних освіжувачів містять вуглеводні речовини. Дослідження показують, що вони можуть посилити захворювання легень, особливо астми. Заміна звичайних повітряних освіжувачів з звичайною ефірною олією. Вони краще пахнуть
2. Свічки.
Дослідження виявили, що 40% свічок містять небезпечний свинець. Заміна парафінових свічок з натуральним воском.
3. У Художні матеріали
Навіть в цих здавалося б, нешкідливі речі можуть містити карциногени. Наприклад, постійні маркери містять речовини, які викликають алергію і рак.
4. У Шампунь
Шампунь на цьому списку не випадково, оскільки більшість з них містять токсичні речовини. Тому краще замінити їх власним шампунем.
Подбайте про себе і послухайте цю пораду. Хоча ви не будете купувати здоров'я, але ви завжди будете встигнути взяти запобіжники. Про нас
через takprosto.cc
1,1 км Повітряні освіжаючі
Більшість повітряних освіжувачів містять вуглеводні речовини. Дослідження показують, що вони можуть посилити захворювання легень, особливо астми. Заміна звичайних повітряних освіжувачів з звичайною ефірною олією. Вони краще пахнуть
2. Свічки.
Дослідження виявили, що 40% свічок містять небезпечний свинець. Заміна парафінових свічок з натуральним воском.
3. У Художні матеріали
Навіть в цих здавалося б, нешкідливі речі можуть містити карциногени. Наприклад, постійні маркери містять речовини, які викликають алергію і рак.
4. У Шампунь
Шампунь на цьому списку не випадково, оскільки більшість з них містять токсичні речовини. Тому краще замінити їх власним шампунем.
Подбайте про себе і послухайте цю пораду. Хоча ви не будете купувати здоров'я, але ви завжди будете встигнути взяти запобіжники. Про нас
через takprosto.cc
Традиційна азіатська страва за рецептом «лази»: апетитна манта на овочевій подушці.
20 колірних комбінацій в одязі, які перетворять вас за межами визнання!