Відео про встановлення сонячних батарей 420 Вт, 400Ah батарей і контролер заряду в Mercedes Sprinter ван

Для початку відео в питанні я зробив в рамках проекту, щоб побудувати будинок на колесах своїми руками від Mercedes Sprinter van.

Я дуже зацікавив цю ідею, я купив собі сім-метровий ван і почав будувати його в межах моїх можливостей. На шляху я вирішив зберегти відеоблоґ, а також на Українська (Like Англійська, літній-mi-speak-fr-may-hart). Це десяте відео в моєму проекті, і я не опублікував його на проектах ТМ. Але цей час я думаю, що відео варто звернути увагу.

Ми говоримо про встановлення на даху ванських двох сонячних панелей 210 Вт, а всередині - контролер зарядки, два акумулятори AGM 200Ah, інвертор 2 кВт і будуємо все це для кінцевого використання.

Відео англійською мовою

За вартістю встановлення цієї системи та іншого відео з мене на цій темі

Трохи про витрати, тому що я не згадав її в відео:

Монокристалічна сонячна панель 210W - 15 000 RUB x 2 шт
Дельта AGM бездротова батарея для 200Ah - 13 500 рублів x 2 шт
MPPT контролер зарядки з дистанційним монітором - використовується для 12 000 рублів (ново близько 17 000 рублів)
Інвертор 12В -> 220В Мистери на 2 кВт - використовується для 7 000 рублів (ново близько 10 000 рублів)
Алюмінієві профілі і болти для кріплення на дах - близько 1500 рублів
Автоматична машина для 12В/25А - 500 рублів
Вимикач (там) на 10А - 500 руб х 2 шт
Дріт на 4 квадрати для панелей і 16 і 35 квадратів для електропроводки батарей і терміналів - близько 2 000 рублів
Дерево для будівництва та інших дрібних речей - близько 1000 рублів

Все інше видно в відео.

Якщо ви зацікавлені в цьому, я також є відео, де я поясню теорію сонячної енергії, вибір панелей, батарей, контролерів і розрахунок споживання для побудови цих систем.

Відео також англійською мовою

Я готовий відповісти на будь-які питання про це відео та мій проект в цілому.
Якщо ви зацікавлені в ньому, і ви хочете дотримуватися свого майбутнього - підписайтеся на канал YouTube або на сайті vantourist.com ви відразу знайдете посилання на Instagram, Twitter, Facebook і т.д., де всі новини про його акцію дублюються.

P.S. Я знаю, що моя англійська далека від ідеального і я працюю над ним. Дійсно.
Особливе спасибі Шуваевгль, який допоміг мені теоретичній частині сонячної енергії і навіть особисто зустрівся з нами для обговорення проекту! Про практичне застосування сонячної енергії

Дякуємо за Вашу увагу та підтримку авторського контенту!

Джерело: geektimes.ru/post/262954/