1774
8 дитячих казок, значення яких набагато більш глибоке, ніж здається
«Сьогодні ви будете рости до дня, коли ви починаєте читати казки знову». Яскраві казки – це чарівний світ, в якому ми занурюємо з дитинства. У дитинстві вони заповнюють одне значення для нас, вирощуючи, ми розуміємо, що їх зміст набагато більш глибокий.
Веб-сайт Я вибрав для вас глухих казок, які варто перечитувати самостійно і з дітьми.
Марія Поппінс, Памела Travers
Банки-візитки з маленькою самою:
до Я даю всі мої гроші! Всі
до Але буде будинок, сад і руки в кінці! Чи можете ви не жити з цим? й
- Мені потрібно гроші, щоб заробити гроші, це мій інструмент виробництва. Я роблю! Що я інвестую в різні бізнеси, якщо я не маю грошей? й
до Чи краще нічого не інвестувати? Ви коли-небудь були щасливі? Ви думаєте, що ви є фінансистом? й
- Хто я? .
Вінні Поу і Все-Всі, Алан Мілн
Я-Еа стояв зірку на землі, і Вінні Поох проходив навколо нього.
до О, що сталося з хвоста? Він попросив дивувати.
до Що сталося з ним? Вона сказала Ea-Ea.
до Він пішов!
- Ви маєте право?
до Хвіст або немає. Я не думаю, що ви можете піти неправильно.
Pippi Longstocking, Astrid Lindgren, 143280
«Свеет Піппі, можливо, ви будете провести перший вечір з нами? й
до Ні, не на всіх, Peppi відповів і впав в сніговий снігохідний вал на хвіртку. Я повинен чистити будинок.
до Подумайте про те, як холодно ви захочете бути там, - сказав Томми, - нехай ваш будинок вже давно не поганий.
«При гарячому серці не можна замерзнути. й
Alice в Wonderland від Lewis Carroll
до Не сумуйте, Аліса сказала. Соонер або пізніше все стане чітким, все буде впадати в місце і буде підкреслюватися в одну красиву схему, як мережива. Це стане зрозуміло, чому все необхідне, бо все буде правильно.
- Так, це буде. Але іноді вам потрібно допомогти цей процес трохи, не просто чекати, сказали коту. Варто знати і відчувати, як це правильно. В іншому випадку є можливість не знати, коли все буде впадати в місце.
до Або є можливість руйнувати все, зробивши щось занадто хатим або зовсім не встигнути, вона додала.
до Ви повинні почати діяти, коли ви почуєте дзвіночок. Де б він дзвонив, перший крок буде легше і візерунок буде чіткіше. Зловживати живіт, але ще більш міцніше не чути його, сказав Кіт і зникне, залишаючи тільки сірий смугастий хвіст в повітрі.
Літописи Нарни, Clive S. Льюїс
- Чи будуть інші бачити вас занадто? попросити Lucy.
- Непристойно не вперше, сказав Аслан. - Надалі, в залежності від обставин.
до Тексти пісень, а це означає: Але вони не вірять мене! з'явився lucy.
до Неважливо, відповіли Aslan.
- Ох, Ох, Луки пров. - Я був так радий, що я знайшов тебе. Я думав, що ви дали мені залишатися. Я думав, що ви зрости і всі вороги будуть захоплені. І тепер він так страшний.
до Важко зрозуміти, дитина, - сказав Аслан, "але нічого не буває, як він вже зробив.
Міст до Терабіції Катериною Патерсон
Леслі: Моє батько говорить ТВ вбиває клітини мозку.
Ваш батько не знає нічого. Дивіться відео
Леслі: Ви можете побачити його.
Непристойна качка від Hans Christian Andersen
«Я полетіти на ці королівські птахи, вони, ймовірно, вбити мене, тому що я, таким чином, поганий до підходу, але дозвольте їм! Зимою краще загиближувати, ніж ведмедити шпильки качок і курчат, треморів птахофабрики, а також затримати холод і голод взимку!
І кинув він в воду і ковтати, щоб зустріти красиві лебеді, які, побачивши його, також кинувся до нього.
- Вбити мене! сказав, що бідна річ і опущена голову, чекаючи смерті, але що він бачив у чистому воді, як дзеркало? Його власний образ, але він не був потворний темно-сірий птах, але лебед!
Це не проблема, що народжується в качка гніздо, якщо ви ненавидилися з свинячого яйця!
«Другий сноуборд знизився. Там була щелепа,
Сергій Козлов
А ввечері, коли ми п'яли чай, сказав Ведмідь,
- Я не знаю, коли він буде краще.
- Я б'ю! Він захопив Харе.
Подумав:
«Не може бути поганою або поганою, оскільки вона повинна бути хорошою. й
Найсолодша історія сну
23 Нові книги Ви повинні прочитати дітям
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/23-novye-knigi-kotorye-nepremenno-stoit-prochitat-svoim-detyam- 1006660
Веб-сайт Я вибрав для вас глухих казок, які варто перечитувати самостійно і з дітьми.
Марія Поппінс, Памела Travers
Банки-візитки з маленькою самою:
до Я даю всі мої гроші! Всі
до Але буде будинок, сад і руки в кінці! Чи можете ви не жити з цим? й
- Мені потрібно гроші, щоб заробити гроші, це мій інструмент виробництва. Я роблю! Що я інвестую в різні бізнеси, якщо я не маю грошей? й
до Чи краще нічого не інвестувати? Ви коли-небудь були щасливі? Ви думаєте, що ви є фінансистом? й
- Хто я? .
Вінні Поу і Все-Всі, Алан Мілн
Я-Еа стояв зірку на землі, і Вінні Поох проходив навколо нього.
до О, що сталося з хвоста? Він попросив дивувати.
до Що сталося з ним? Вона сказала Ea-Ea.
до Він пішов!
- Ви маєте право?
до Хвіст або немає. Я не думаю, що ви можете піти неправильно.
Pippi Longstocking, Astrid Lindgren, 143280
«Свеет Піппі, можливо, ви будете провести перший вечір з нами? й
до Ні, не на всіх, Peppi відповів і впав в сніговий снігохідний вал на хвіртку. Я повинен чистити будинок.
до Подумайте про те, як холодно ви захочете бути там, - сказав Томми, - нехай ваш будинок вже давно не поганий.
«При гарячому серці не можна замерзнути. й
Alice в Wonderland від Lewis Carroll
до Не сумуйте, Аліса сказала. Соонер або пізніше все стане чітким, все буде впадати в місце і буде підкреслюватися в одну красиву схему, як мережива. Це стане зрозуміло, чому все необхідне, бо все буде правильно.
- Так, це буде. Але іноді вам потрібно допомогти цей процес трохи, не просто чекати, сказали коту. Варто знати і відчувати, як це правильно. В іншому випадку є можливість не знати, коли все буде впадати в місце.
до Або є можливість руйнувати все, зробивши щось занадто хатим або зовсім не встигнути, вона додала.
до Ви повинні почати діяти, коли ви почуєте дзвіночок. Де б він дзвонив, перший крок буде легше і візерунок буде чіткіше. Зловживати живіт, але ще більш міцніше не чути його, сказав Кіт і зникне, залишаючи тільки сірий смугастий хвіст в повітрі.
Літописи Нарни, Clive S. Льюїс
- Чи будуть інші бачити вас занадто? попросити Lucy.
- Непристойно не вперше, сказав Аслан. - Надалі, в залежності від обставин.
до Тексти пісень, а це означає: Але вони не вірять мене! з'явився lucy.
до Неважливо, відповіли Aslan.
- Ох, Ох, Луки пров. - Я був так радий, що я знайшов тебе. Я думав, що ви дали мені залишатися. Я думав, що ви зрости і всі вороги будуть захоплені. І тепер він так страшний.
до Важко зрозуміти, дитина, - сказав Аслан, "але нічого не буває, як він вже зробив.
Міст до Терабіції Катериною Патерсон
Леслі: Моє батько говорить ТВ вбиває клітини мозку.
Ваш батько не знає нічого. Дивіться відео
Леслі: Ви можете побачити його.
Непристойна качка від Hans Christian Andersen
«Я полетіти на ці королівські птахи, вони, ймовірно, вбити мене, тому що я, таким чином, поганий до підходу, але дозвольте їм! Зимою краще загиближувати, ніж ведмедити шпильки качок і курчат, треморів птахофабрики, а також затримати холод і голод взимку!
І кинув він в воду і ковтати, щоб зустріти красиві лебеді, які, побачивши його, також кинувся до нього.
- Вбити мене! сказав, що бідна річ і опущена голову, чекаючи смерті, але що він бачив у чистому воді, як дзеркало? Його власний образ, але він не був потворний темно-сірий птах, але лебед!
Це не проблема, що народжується в качка гніздо, якщо ви ненавидилися з свинячого яйця!
«Другий сноуборд знизився. Там була щелепа,
Сергій Козлов
А ввечері, коли ми п'яли чай, сказав Ведмідь,
- Я не знаю, коли він буде краще.
- Я б'ю! Він захопив Харе.
Подумав:
«Не може бути поганою або поганою, оскільки вона повинна бути хорошою. й
Найсолодша історія сну
23 Нові книги Ви повинні прочитати дітям
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/23-novye-knigi-kotorye-nepremenno-stoit-prochitat-svoim-detyam- 1006660