13 березня 2007 р. Arnt подав ключі до свого дому другу, кладе майно в камеру зберігання, і подорожував по всьому світу з нічого, але рюкзаком, ноутбуком і камерою. Три роки тому Гаррі має непаралізований життєвий досвід і багатство знань про людей і світу, які він ділиться з читачами свого блогу. Для тих, хто мріє подорожувати.
1,1 км Багато людей бояться бачити світ за межами своєї квартири, але вірити мене, переважна більшість людей не злодій, вбивців або терапевтів. Вони люблять вас, які намагаються знайти свій шлях, допомогти своїм близьким і зробити те, що вони люблять. Не існує різниці між расами, релігіями або національностями. Кожен прагне до своєї мети, але є загальними ідеями, які об'єднують людей.
2,2 км Якщо ви дізнаєтесь про інші країни тільки з новин, ви можете подумати, що світ один безперервний катастроф. ЗМІ завжди шукає сенсацію і спрощує історію, змушує нас боятися світу навколо нас, але ми не повинні дарувати.
3. У У разі відсутності стихійних лих або збройних конфліктів, більшість місць у світі ніколи не будуть на новинах. Коли ви чули про Лаос або Оман? Багато місць у світі, як і ваш район, досить нудний. Все, що відбувається в них, може бути дивно і цікавим тільки для вас, як туристів, але для місцевих жителів - це дуже звичайне життя.
4. У Виявилося, що цілком можна зробити без 97% речей, які оточують нас в домашніх умовах. Якщо ви хочете купити щось, розгляньте, перш за все, що ви можете взяти його з собою. Змінити свій розум? й
5. Умань Так, якщо ви наполягаєте на перебування в п'ятизіркових готелях і розкішних курортах, подорож може бути дуже дорогою. Тим не менш, ви можете відвідати багато частин світу і витратити тільки $10-30 на добу. Ви також можете заробити гроші на дорозі під час подорожі шляхом викладання іноземної мови або отримання додаткових грошей. Я бачив багато людей, які змогли подорожувати лише за $ 1000 на місяць. Я колись зустрівся з українським мандрівником, який провів місяць в Єгипті за $ 300.
6. Жнівень Більшість людей мають бажання подорожувати, але страхи і звичаї для себе (сай, немає грошей, часу, енергії) зазвичай не допустити нас від цього. Звісно, багато людей можуть подорожувати по всьому світу протягом багатьох років, але подорожувати за кордоном, навіть за кілька тижнів, цілком доступний для багатьох. Навіть на острові в середині Тихого океану люди, які ніколи не пішли додому, сказали мені, скільки вони хотіли бачити Нью-Йорк або Лондон.
Я думаю, що бажання вивчити нові землі - людський інстинкт. 7. Про нас Я завжди дивився, де я знайшов доступ до Інтернету. Я бачив віддалені села в Соломонових островах з використанням радіо в інший острів для доступу до Інтернету. Я був в інтернет-кав'ярні Маршаллові острови, які з'явилися в Інтернеті через супутник. Сьогодні ми дійсно живемо в світі дротів.
8. У Я оцінив, що мова йде не менше 35 рідних мов, які потрібно знати для спілкування з місцевими мовами. Це не містить мов, знайдених в Papua New Guinea і Vanuatu або регіональних діалектах.
Англійська мова стала другою мовою у світі. Країни, такі як Нігерія та Індія, використовують її як об'єднання мови в своїх країнах. Багато країн навіть побудували всі школи англійською мовою.
9. Навігація Коли ви познайомитеся з кимось з місцевих жителів в іншій країні, вони швидко починають розповісти про своє місто, губернію або країну, і як горді вони з них. Наречена на нашу землю і патріотизм, як вона виходить, є універсальними значеннями.
10. У будь-який момент у вашому житті, будь то після закінчення або коли ви відмовляєтеся, потрібно взяти довгу поломку і піти на поїздці за межами країни.
Це єдиний спосіб дізнатися, як працює світ. Все, що треба бачити! фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°сђрѕс‚рμрѕс‚р°с‚рѕс‚р°сђс‚рѕсѓс‚рѕс‚рѕсѓс‚рѕс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсѓс‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚с‚рѕсѓрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс