Ця пара померла для прийняття дитини, але не знаю що б приїхати з неї!

З університету, де вони були невідомі пари. Довгий час і нарешті пов'язаний вузол. Але сім'я ідилл була загиблою однією часткою - Сара не може завагітніти.

Лікарі подарували пара трохи попадання. Виявилося, що Сара може мати дітей, але тільки в разі внесення добрив. І ця процедура коштує багато грошей. Крім того, лікарі чесно попереджають, що навіть в цьому випадку ймовірність отримання вагітної лише близько 10%. Для штучного запліднення потрібно сплатити $ 60,000, і ця сума правосуддя не змогла ризикувати досить мало шансів мати дітей.

Пара вирішила прийняти дитину. Сара і Анді були щасливі. Знаходила вагітна мама, яка планувала давати малюку в дитячий будинок після пологів. Правосуддя домовилися приймати дитину негайно.

Але всього за кілька тижнів до пологів мама загадав свої результати УЗД. Виявилося, що світло не буде однієї дитини, але трилетки! Звісно, дівчина знала про це до, але боявся зізнатися з правосуддями. Вона боїться, що ніхто не хоче прийняти трьох дітей.

Сара і Анді привітали новини. Подумав, що це був подарунок долі. Вони не мають жодної дитини, і зараз вони збираються мати трилетки!

Народження відбувалося трохи передчасно, але діти народилися міцними і здоровими. В результаті щаслива сім'я поповнена хлопчиком Джоель і дівчатам Ганна і Єлизаветою.

Але незабаром пара чекала ще одну дивовижну новину. Виявилося, що, навпаки, всі прогнози лікарів, Sarah став вагітним!

Після першої експертизи, збуджена Андя запитала дружину, «Так, хлопчик?» Дружина, після паузи, evasively відповів, "Так, один хлопчик ..." Сім'я правосуддя чекала поповнення близнюків: сина і дочка. Хлопчик був названий Андрієм і дівчиною

«Це невірно! Ми можемо тільки мріяти про дітей, і зараз у нас є ще п'ять!

Звичайно, підняти п'ять дітей непросто. Підгузники наодинці приймають три сотні тижнів, і Сара і Анді не пам'ятають спати більше трьох годин. Вони відчувають себе щасливими людьми у світі.