Простий спосіб навчити дитину не переривати

Напевно, кожен батько знайомий з ситуацією, коли під час розмови з кимось маленьким сином або дочкою натягує рукавом і переривається. Ця техніка, яку я шукав один з моїх друзів, допоможе вирішити цю проблему один раз і назавжди.

Ми сидимо на своєму будинку, що говориться, коли її трирічний син прийшов і хотів сказати щось. Але замість переривання розмови він просто кладе руку на зап'ясті і чекав. У відповідь друг покладає руку сина.

Після того, як вона закінчила свою думку, вона перевернулася до дитини. Я був гострий! Так просто і так ніжно. Його син тільки дочекав кілька секунд для своєї матері, щоб закінчити вирок, після чого всі її увагу перевернулися до нього.

Я сказав чоловіка про це, і ми відразу ж вирішили використовувати його в нашій родині. Ми пояснили для дітей, які хочуть сказати щось і хтось вже розмовлявся, просто кладемо руку на нашу зап'ястя і трохи почекайте. Маленький час пропущений і діти перестали говорити.

І найголовніше – не більше фраз, таких як «Не переривати!», «Не потрапити в розмову!» або «Звідси!». Просто легкий дотик і це

www.mywed.com/photographer/view/profile/Vani/