Ось чому ви не повинні носити мобільний телефон у вашій кишені. Радіація може бути смертельно.

У 21 столітті неможливо уявити життя без мобільного телефону. Майже кожен має це. З кожним роком цей пристрій стає більш розумним і корисним. Лікарі російської організації «Право здоров’я нації» попереджають, що ці пристрої можуть бути небезпечні для здоров’я. Ви не повинні відмовитися від гаджетів, вам просто потрібно знати, як мінімізувати ризик негативних наслідків.

«Основи, сучасні телефони негативно впливають на нервові, ендокринні та репродуктивні системи», – розповідає Микола Кононов, віце-президент Ліги Здоров’я Нації.

Біологічна дія електромагнітного поля накопичується. У ЦНС виникають відхилення і захворювання. Наприклад, рак крові, пухлини мозку і різні гормональні захворювання.

Електромагнітні хвилі небезпечні в першу чергу для дітей і жінок в положенні. Так вони повинні вирізати на телефонних розмовах якомога більше.

«Це не варто забувати про мобільну комунікацію. Але ви повинні знати, що 70% загального електромагнітного навантаження населення отримує з клітин, говорить Кононов.

Що робити, щоб мінімізувати ризик негативних наслідків здоров'я:

Ліга охорони здоров'я Нації говорить, що краще всього п'ять хвилинних розмов, ніж одна довга розмова. Чим коротша телефонна розмова, тим краще. Експерти також говорять про перерву між дзвінками не менше 12 хвилин. Також рекомендується використовувати вільний гарнітур.

Нагадуємо, що рівень радіаційного впливу знижується, оскільки ми відступаємо від об’єкта. Зателефонуйте до вуха тільки тоді, коли з'являється з'єднання. Отримання дзвоника - це момент, коли випромінювання досягає вершини. Засихати гаджет від життєвих органів, краще в сумці, але не в кишені.

Подбайте про своє здоров’я!

через takprosto.cc